Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Zuid op onderwerp:

  Zondag 26 juni 2016

  Twee aanhoudingen na insluiping in woning
  Politienieuws
  Zondag 26 juni 2016 om 09:16

  's-Hertogenbosch - De politie hield zaterdag 25 juni twee verdachten zonder vaste woon- of verblijfplaats aan na een insluiping in een woning in ’s-Hertogenbosch. De twee mannen zitten vast voor verder onderzoek.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid

  Zondag 7 februari 2016

  Drie inbrekers aangehouden door hulp alerte getuigen
  Politienieuws
  Zondag 7 februari 2016 om 12:14

  's-Hertogenbosch - De hulp van alerte getuigen zorgde ervoor dat de politie zaterdag 6 februari in ’s-Hertogenbosch drie mannen aan kon houden op verdenking van inbraak in een woning. De getuigen die de situatie bij de woning niet vertrouwden namen poolshoogte, betrapten de inbrekers en belden direct 112.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid

  Woensdag 5 augustus 2015

  Verdachte overval aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 5 augustus 2015 om 14:07

  's-Hertogenbosch - De politie hield woensdagochtend 5 augustus rond 9.35 uur een 42-jarige man uit 's-Hertogenbosch aan op de Adriaen Willaertstraat. De man wordt er van verdacht op dinsdag 4 augustus een overval gepleegd te hebben op een tankstation aan de Gestelseweg

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid

  Woensdag 6 mei 2015

  Verdachten inbraak aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 6 mei 2015 om 10:47

  's-Hertogenbosch - Woensdagochtend tussen 3.35 en 4.00 uur zijn twee 18-jarige en een 20-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden op de Alfons Diepenbrockstraat en de Hildebrandstraat. De drie worden er van verdacht betrokken te zijn bij een woninginbraak.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid

  Donderdag 7 augustus 2014

  Aanhoudingen na aantreffen inbrekersgereedschap
  Politienieuws
  Donderdag 7 augustus 2014 om 10:46

  's-Hertogenbosch - De politie hield donderdag 7 augustus rond 1.30 uur op het Sweelinckplein vier inzittenden van een auto aan. Het gaat om Roemenen zonder vaste woon- en verblijfplaats van 46, 34, 31 en 24 jaar oud. Kort daarvoor had de politiesurveillance hetzelfde voertuig al meerdere malen zien rondrijden in de wijk rondom het Swelinckplein. Gelet op het nachtelijke tijdstip besloten de agenten het voertuig aan de kant te zetten voor verdere controle.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?