Bedrijven in Nieuwland

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwland.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Carty's E-commerce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Carty's E-commerce is gevestigd op Van Heuven Goedhartstr 7 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gesheva61
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Gesheva61 is gevestigd op Heinsiusstraat 43 te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

M.Veselinov
Opgericht in April 2024

De onderneming M.Veselinov is gevestigd op Piersonstraat 106 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

KM-Montagebedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming KM-Montagebedrijf is gevestigd op Van Oldenbarneveltstraat 5 te Schiedam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

mendessilvaro-security
Opgericht in April 2024

De onderneming mendessilvaro-security is gevestigd op Schuttersveld 10 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Fredo Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Fredo Services is gevestigd op Schaperlaan 60 te Schiedam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Stichting Next Step Forward
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Next Step Forward is gevestigd op Noordvestsingel 89 te Schiedam en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Duo Expert Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming Duo Expert Transport is gevestigd op Van Heuven Goedhartstr 45 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Seyda Dokgoz
Opgericht in April 2024

De onderneming Seyda Dokgoz is gevestigd op Piersonstraat 104 te Schiedam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Berrak Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Berrak Zorg is gevestigd op Nieuwe Damlaan 840 te Schiedam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Molla Usta
Opgericht in April 2024

De onderneming Molla Usta is gevestigd op Vendelhof 92 te Schiedam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

POH Hatice
Opgericht in April 2024

De onderneming POH Hatice is gevestigd op Paulus Buysstraat 5A te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Aylan Omer
Opgericht in April 2024

De onderneming Aylan Omer is gevestigd op Burg van Haarenlaan 912 te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

B. Azahnouni
Opgericht in April 2024

De onderneming B. Azahnouni is gevestigd op Roellstraat 51 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Artem Nosov
Opgericht in April 2024

De onderneming Artem Nosov is gevestigd op 's-Gravelandseweg 1013 te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Meer nieuws in Nieuwland

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement