Bedrijven in Nieuwland

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwland.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Kiraa Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kiraa Services is gevestigd op Van Heuven Goedhartstr 78 te Schiedam en is actief in de branche Eventcatering.

Azdad Security
Opgericht in November 2022

De onderneming Azdad Security is gevestigd op Idenburgstraat 22 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Biggies klussenbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming Biggies klussenbedrijf is gevestigd op Dr. Kuyperlaan 201 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

A. Aldubosh
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming A. Aldubosh is gevestigd op Burg van Haarenlaan 1123 te Schiedam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

S.B.O.Diensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming S.B.O.Diensten is gevestigd op Johan de Wittsingel 155 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

NP onderhoudsbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NP onderhoudsbedrijf is gevestigd op Van Tienhovenstraat 39 te Schiedam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

LjiljanaArtWork
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LjiljanaArtWork is gevestigd op Heinsiusstraat 61 te Schiedam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Skinlaseroffice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Skinlaseroffice is gevestigd op Johan de Wittsingel 225 te Schiedam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Tostcu
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tostcu is gevestigd op Ruijs de Beerenbrouckln 11 te Schiedam en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

PC Buildings
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming PC Buildings is gevestigd op Heinsiusstraat 77 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Terra de Vries
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Terra de Vries is gevestigd op 's-Gravelandseweg 919 te Schiedam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maria Alice Varela Da Veiga
Opgericht in September 2022

De onderneming Maria Alice Varela Da Veiga is gevestigd op Mgr. Nolenslaan 85 te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Damla Ayhan
Opgericht in September 2022

De onderneming Damla Ayhan is gevestigd op Dr. Wibautplein 100 te Schiedam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

M.L.W bouwbedrijf
Opgericht in September 2022

De onderneming M.L.W bouwbedrijf is gevestigd op 's-Gravelandseweg 833 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Scaffolding montage and big stages
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Scaffolding montage and big stages is gevestigd op Burgemeester Gijsenlaan 37 te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent