Bedrijven in Nolensbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Nolensbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nolensbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Carty's E-commerce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Carty's E-commerce is gevestigd op Van Heuven Goedhartstr 7 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.Veselinov
Opgericht in April 2024

De onderneming M.Veselinov is gevestigd op Piersonstraat 106 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

mendessilvaro-security
Opgericht in April 2024

De onderneming mendessilvaro-security is gevestigd op Schuttersveld 10 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Duo Expert Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming Duo Expert Transport is gevestigd op Van Heuven Goedhartstr 45 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Seyda Dokgoz
Opgericht in April 2024

De onderneming Seyda Dokgoz is gevestigd op Piersonstraat 104 te Schiedam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Molla Usta
Opgericht in April 2024

De onderneming Molla Usta is gevestigd op Vendelhof 92 te Schiedam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

POH Hatice
Opgericht in April 2024

De onderneming POH Hatice is gevestigd op Paulus Buysstraat 5A te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

B. Azahnouni
Opgericht in April 2024

De onderneming B. Azahnouni is gevestigd op Roellstraat 51 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Shawerkt
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Shawerkt is gevestigd op Burg van Haarenlaan 921 te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Ulusinan beveiliging
Opgericht in April 2024

De onderneming Ulusinan beveiliging is gevestigd op Herautpad 14 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Hir administratie
Opgericht in April 2024

De onderneming Hir administratie is gevestigd op Noordvestsingel 5E te Schiedam en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Allos Nederland
Opgericht in April 2024

De onderneming Allos Nederland is gevestigd op Schuttersveld 91 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sami Hairsalon
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Sami Hairsalon is gevestigd op Albardastraat 9 te Schiedam en is actief in de branche Haarverzorging.

YB-IV
Opgericht in April 2024

De onderneming YB-IV is gevestigd op Herautpad 26 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Madame Organic
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Madame Organic is gevestigd op Schuttersveld 86 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Nolensbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement