Bedrijven in Wibautbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Wibautbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wibautbuurt.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Ramesar Allround Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ramesar Allround Services is gevestigd op Burg van Haarenlaan 1143 te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dinsdag 11 juni 2024

Fredo Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Fredo Services is gevestigd op Schaperlaan 60 te Schiedam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Berrak Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Berrak Zorg is gevestigd op Nieuwe Damlaan 840 te Schiedam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Woensdag 24 april 2024

ATMOS ZORG B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap ATMOS ZORG B.V. is gevestigd op Dr. Wibautplein 186 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

EMKO NL Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap EMKO NL Holding B.V. is gevestigd op Dr. Wibautplein 186 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

U-jamaa
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma U-jamaa is gevestigd op Van den Tempelstraat 76 te Schiedam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Homs Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Homs Services is gevestigd op Professor Aalberselaan 44 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Stichting Promedi (Gods belofte)
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Promedi (Gods belofte) is gevestigd op Talmalaan 2 te Schiedam en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

VitaLifeAysenur
Opgericht in April 2024

De onderneming VitaLifeAysenur is gevestigd op P J Troelstralaan 77 te Schiedam en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

LINORAS TECH B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap LINORAS TECH B.V. is gevestigd op Dr. Wibautplein 186 te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Zorg & Content
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Zorg & Content is gevestigd op Professor Aalberselaan 110 te Schiedam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

BIS Business
Opgericht in April 2024

De onderneming BIS Business is gevestigd op Burg van Haarenlaan 1165 te Schiedam en is actief in de branche Bouwtimmeren.

D R B KLUS EXPERT
Opgericht in April 2024

De onderneming D R B KLUS EXPERT is gevestigd op Burg Stulemeijerlaan 54 te Schiedam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Esmus job service, UAB
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Esmus job service, UAB is gevestigd op Nieuwlandplein 20 te Schiedam en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Ak-Ecommerce
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Ak-Ecommerce is gevestigd op P J Troelstralaan 6C te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Wibautbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement