Bedrijven in Verspreide huizen in het Oosten

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen in het Oosten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen in het Oosten.

Filter Filter

Maandag 18 maart 2024

Teun Schoemaker V.O.F.
Opgericht in Juni 1997

De vennootschap onder firma Teun Schoemaker V.O.F. is gevestigd op Zuidlangeweg 11a te Dinteloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Aanneembedrijf STB B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Aanneembedrijf STB B.V. is gevestigd op Zuidzeedijk 30 te Dinteloord en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 11 januari 2024

Van Duijn De Jong Dinteloord B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Van Duijn De Jong Dinteloord B.V. is gevestigd op Willemspolderweg 3 te Dinteloord en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Kolen Agro B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Kolen Agro B.V. is gevestigd op Zuidlangeweg 8 te Dinteloord en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 25 juli 2023

RMA Rail Infra B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap RMA Rail Infra B.V. is gevestigd op Westcreecke 3 te Dinteloord en is actief in de branche Bouw van boven- en ondergrondse spoorwegen.

RSIMS Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap RSIMS Holding B.V. is gevestigd op Westcreecke 3 te Dinteloord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

HTO Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap HTO Holding B.V. is gevestigd op Tweede Kruisweg 2a te Dinteloord en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 3 april 2023

Burgers Agro
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Burgers Agro is gevestigd op Oudlandsedijk 2 te Dinteloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Dinsdag 14 maart 2023

Landbouwbedrijf Dingemans C.V.
Opgericht in Juli 2022

De commanditaire vennootschap Landbouwbedrijf Dingemans C.V. is gevestigd op Noordzeedijk 125 te Dinteloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting administratiekantoor Van Marrewijk Tomaten Holding
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting administratiekantoor Van Marrewijk Tomaten Holding is gevestigd op Willemspolderweg 1 te Dinteloord en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 2 februari 2023

Van Marrewijk Tomaten Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Van Marrewijk Tomaten Holding B.V. is gevestigd op Willemspolderweg 1 te Dinteloord en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Van Marrewijk Tomaten B.V.
Opgericht in Januari 1994

De besloten vennootschap Van Marrewijk Tomaten B.V. is gevestigd op Willemspolderweg 1 te Dinteloord en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Woensdag 14 december 2022

Vereniging van Eigenaren Beukelsdijk 161 AI en A2 te Rotterdam
Opgericht in Juli 2004

De vereniging Vereniging van Eigenaren Beukelsdijk 161 AI en A2 te Rotterdam is gevestigd op Zuidzeedijk 16 te Dinteloord en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Tomatenkwekerij Jan van Marrewijk
Opgericht in Januari 1994

De vennootschap onder firma Tomatenkwekerij Jan van Marrewijk is gevestigd op Willemspolderweg 1 te Dinteloord en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Donderdag 25 augustus 2022

Sluys Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Sluys Holding B.V. is gevestigd op Zuidzeedijk 5 te Dinteloord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement