Bedrijven in Dinteloord

Wil je weten welke bedrijven er in Dinteloord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dinteloord.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

CH Style
Opgericht in Maart 2023

De onderneming CH Style is gevestigd op Groene Kruisstraat 27a te Dinteloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Virtue Mua lashes
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Virtue Mua lashes is gevestigd op Stoofdijk 1a te Dinteloord en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

JTB Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap JTB Holding B.V. is gevestigd op Korenmolen 8 te Dinteloord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nice and Easy
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Nice and Easy is gevestigd op Oosterstraat 26 te Dinteloord en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Dinsdag 28 februari 2023

NaJon
Opgericht in Februari 2023

De onderneming NaJon is gevestigd op Prinses Marijkestraat 34 te Dinteloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Rustpunt in beweging: parkontwikkeling algemene begraafplaats Zuideinde Dinteloord
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Rustpunt in beweging: parkontwikkeling algemene begraafplaats Zuideinde Dinteloord is gevestigd op Prins Florisstraat 8 te Dinteloord en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 14 februari 2023

Rody 4 Commercy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Rody 4 Commercy is gevestigd op Westzijstraat 20 te Dinteloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

Sebastian Rozek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sebastian Rozek is gevestigd op Wilhelminastraat 5 te Dinteloord en is actief in de branche Bouwtimmeren.

C. Cirkel beheer B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap C. Cirkel beheer B.V. is gevestigd op Oostvoorstraat 5 te Dinteloord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Souflis JJ+
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Souflis JJ+ is gevestigd op Stoofdijk 15a te Dinteloord en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Facta non verba B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Facta non verba B.V. is gevestigd op Hamermolen 1 te Dinteloord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

C.A. Andrei
Opgericht in Januari 2023

De onderneming C.A. Andrei is gevestigd op Molendijk 103 te Dinteloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Patamat B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Patamat B.V. is gevestigd op Molenlaan 9 te Dinteloord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MK-TechSupport
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MK-TechSupport is gevestigd op Galgendijk 15 te Dinteloord en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Borislav Grondwerk
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Borislav Grondwerk is gevestigd op Stoofdijk 15a te Dinteloord en is actief in de branche Grondverzet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent