Bedrijven in Vollenhove

Wil je weten welke bedrijven er in Vollenhove zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vollenhove.

Filter Filter

Vannacht

DB Steel Engineering
Opgericht in November 2022

De onderneming DB Steel Engineering is gevestigd op Georg Schenckstraat 23 te Vollenhove en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 10 november 2022

Pizzeria Lama
Opgericht in November 2022

De onderneming Pizzeria Lama is gevestigd op Kerkplein 13 te Vollenhove en is actief in de branche Restaurants.

Special Box
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Special Box is gevestigd op Jan van Dieststraat 34 te Vollenhove en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bouwbedrijf Filip
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bouwbedrijf Filip is gevestigd op 't Engelse Bos 15 te Vollenhove en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 7 oktober 2022

Gastouder Jane Bruintjes
Opgericht in September 2022

De onderneming Gastouder Jane Bruintjes is gevestigd op J. van Raesfeldstraat 10 te Vollenhove en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maandag 26 september 2022

Snackbar Lunchroom De Haare
Opgericht in Februari 2015

De onderneming Snackbar Lunchroom De Haare is gevestigd op Bisschopstraat 25a te Vollenhove en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dinsdag 13 september 2022

Paul Souman Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Paul Souman Holding B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

EvenBusjeHuren.nl IP B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap EvenBusjeHuren.nl IP B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Octrooibureaus.

Garam Masala
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Garam Masala is gevestigd op De Voorst 51 te Vollenhove en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Maandag 12 september 2022

IsoMaster
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming IsoMaster is gevestigd op Kerkstraat 57c te Vollenhove en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Diamond's hairfashion by Ro
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Diamond's hairfashion by Ro is gevestigd op De Cartouwe 40 te Vollenhove en is actief in de branche Haarverzorging.

J. Jordens
Opgericht in Januari 2022

De onderneming J. Jordens is gevestigd op Godfried van Rhenenlaan 15 te Vollenhove en is actief in de branche Teelt van overige meerjarige gewassen.

Donderdag 25 augustus 2022

Disa-dance
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Disa-dance is gevestigd op Rudolf van Diepholtstr 3 te Vollenhove en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Donderdag 4 augustus 2022

Vereniging OP STUUP
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging OP STUUP is gevestigd op J. van Raesfeldstraat 13 te Vollenhove en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

Dinsdag 12 juli 2022

Geroakt!
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Geroakt! is gevestigd op Aan Zee 50 te Vollenhove en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

 

Meer nieuws in Vollenhove

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent