Bedrijven in Moespot-Leeuwte

Wil je weten welke bedrijven er in Moespot-Leeuwte zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Moespot-Leeuwte.

Filter Filter

Dinsdag 13 september 2022

Paul Souman Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Paul Souman Holding B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

EvenBusjeHuren.nl IP B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap EvenBusjeHuren.nl IP B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Octrooibureaus.

Dinsdag 26 april 2022

Het Leeuwterveld
Opgericht in November 2013

De vennootschap onder firma Het Leeuwterveld is gevestigd op Leeuwte 23 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Overige logiesverstrekking.

Dinsdag 11 januari 2022

EvenBusjeHuren.nl Franchise B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap EvenBusjeHuren.nl Franchise B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Woensdag 30 juni 2021

sportmassage praktijk Hetty
Opgericht in Juni 2021

De onderneming sportmassage praktijk Hetty is gevestigd op Leeuwte 5 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 7 juni 2021

Arene Equine
Opgericht in Mei 2021

De onderneming Arene Equine is gevestigd op Moespot 3 te Vollenhove en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 22 juli 2020

Henri van Vulpen kraanmachinist
Opgericht in Juli 2020

De onderneming Henri van Vulpen kraanmachinist is gevestigd op Moespot 4 te Vollenhove en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Paul Souman Vastgoed B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Paul Souman Vastgoed B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Financiële holdings.

Merch Factory B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Merch Factory B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 9 juli 2020

Brunia Agro
Opgericht in Juni 2020

De onderneming Brunia Agro is gevestigd op Moespot 1 te Vollenhove en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Dinsdag 13 augustus 2019

EvenBusjeHuren.nl B.V.
Opgericht in Juli 2019

De onderneming EvenBusjeHuren.nl B.V. is gevestigd op Leeuwte 31 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Zaterdag 17 februari 2018

Kraaigien Holding B.V.
Opgericht in Januari 2018

De besloten vennootschap Kraaigien Holding B.V. is gevestigd op Leeuwte 31a te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 januari 2015

Fabula Activus Real Estate B.V.
Opgericht in Maart 2015

De besloten vennootschap Fabula Activus Real Estate B.V. is gevestigd op Leeuwte 29 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Financiële holdings.

Fabula Activus B.V.
Opgericht in December 2013

De besloten vennootschap Fabula Activus B.V. is gevestigd op Leeuwte 29 te SINT JANSKLOOSTER en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Smiro
Opgericht in April 2013

De onderneming Smiro is gevestigd op Moespot 2 te Vollenhove en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food).

 

Meer nieuws in Moespot-Leeuwte

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent