Bedrijven in Verspreide huizen West-Terschelling

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen West-Terschelling zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen West-Terschelling.

Filter Filter

Dinsdag 25 juli 2023

Das Accommodaties B.V.
Opgericht in September 1993

De besloten vennootschap Das Accommodaties B.V. is gevestigd op Hoofdweg 7 te West-Terschelling en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Badgast B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Badgast B.V. is gevestigd op Hoofdweg 7 te West-Terschelling en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 10 juli 2023

LES Solutiones B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap LES Solutiones B.V. is gevestigd op Hoofdweg 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Vrijdag 21 april 2023

Epema OG B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Epema OG B.V. is gevestigd op Hoofdweg 6 te West-Terschelling en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Maandag 3 april 2023

Luna Das
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Luna Das is gevestigd op Hoofdweg 7 te West-Terschelling en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

Tim's Training & Coaching
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tim's Training & Coaching is gevestigd op Hoofdweg 3 te West-Terschelling en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 14 maart 2023

SB Administratie Terschelling
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SB Administratie Terschelling is gevestigd op Hoofdweg 9 te West-Terschelling en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Quality Re-venue
Opgericht in September 2022

De onderneming Quality Re-venue is gevestigd op Hoofdweg 3-1 te West-Terschelling en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 25 augustus 2022

Connectens Aqua B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Connectens Aqua B.V. is gevestigd op Hoofdweg 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

Entrepreneurs Adventures B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Entrepreneurs Adventures B.V. is gevestigd op Hoofdweg 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Reisorganisatie.

IBAS Groep B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap IBAS Groep B.V. is gevestigd op Hoofdweg 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 13 april 2022

Pizzeria en Restaurant Isola Bella
Opgericht in Maart 2014

De onderneming Pizzeria en Restaurant Isola Bella is gevestigd op Hoofdweg 17 te West-Terschelling en is actief in de branche Restaurants.

Woensdag 23 februari 2022

Tamara Meijer Dienstverlening
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Tamara Meijer Dienstverlening is gevestigd op Hoofdweg 3-2 te West-Terschelling en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 1 april 2021

Sabine Rosenberg Interieurstyling
Opgericht in Februari 2021

De onderneming Sabine Rosenberg Interieurstyling is gevestigd op Kooipad 1 te West-Terschelling en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Betoncentrale Terschelling B.V.
Opgericht in Januari 2021

De besloten vennootschap Betoncentrale Terschelling B.V. is gevestigd op Nieuwe Dijk 32 te West-Terschelling en is actief in de branche Vervaardiging van stortklare beton.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent