Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Westend

Wil je weten welke bedrijven er in Westend zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westend.

In Westend zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  UPSIDEDOWN productions
  Opgericht in november 2018

  De onderneming UPSIDEDOWN productions is gevestigd op Poirtersstraat 4b te Tilburg en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TA

  Vrijdag 24 augustus 2018

  XG-Music
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming XG-Music is gevestigd op Vondelplein 1 te Tilburg en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TB

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Bekkers orthopedie technieken (B.ot)
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Bekkers orthopedie technieken (B.ot) is gevestigd op Vondelplein 6 te Tilburg en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek).

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TB

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Maarten Moor
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Maarten Moor is gevestigd op Poirtersstraat 6 te Tilburg en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TA

  Dinsdag 13 september 2016

  Wil Training & Advies
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Wil Training & Advies is gevestigd op Thomas van Kempenstraat 27 te TILBURG en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025PJ

  Vrijdag 18 maart 2016

  RAS BOUW
  Opgericht in februari 2016

  De onderneming RAS BOUW is gevestigd op Van Maerlantstraat 28 te TILBURG en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025PK

  Donderdag 1 januari 2015

  Akkimoto
  Opgericht in mei 2015

  De onderneming Akkimoto is gevestigd op Korenbloemstraat 75 te TILBURG en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025PN
  Astrid van der Hoorn
  Opgericht in april 2015

  De onderneming Astrid van der Hoorn is gevestigd op Poirtersstraat 6 te TILBURG en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TA
  Credion Midden-Brabant V.O.F.
  Opgericht in maart 2015

  De vennootschap onder firma Credion Midden-Brabant V.O.F. is gevestigd op Ringbaan-West 306 te TILBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025VB
  Snels Finance
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Snels Finance is gevestigd op Ringbaan-West 306 te TILBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025VB
  D'r Rob of d'r Onder B.V.
  Opgericht in maart 2015

  De besloten vennootschap D'r Rob of d'r Onder B.V. is gevestigd op Ringbaan-West 306 te TILBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025VB
  Stichting Oudledenstichting dispuut Sorriso
  Opgericht in december 2013

  De stichting Stichting Oudledenstichting dispuut Sorriso is gevestigd op Poirtersstraat 6 te TILBURG en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TA
  Balanzzmassage
  Opgericht in oktober 2013

  De onderneming Balanzzmassage is gevestigd op Thomas van Kempenstraat 2 te Tilburg en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025PJ
  Bureau Taalkunst
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Bureau Taalkunst is gevestigd op Korenbloemstraat 59 te Tilburg en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025PM
  Stichting Muziekschool Grosveld
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Stichting Muziekschool Grosveld is gevestigd op Poirtersstraat 4 te Tilburg en is actief in de branche Cultureel onderwijs.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025TA
  Maurice van den Bosch Fotografie
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Maurice van den Bosch Fotografie is gevestigd op Korenbloemstraat 87 te Tilburg en is actief in de branche Fotografie en ontwikkelen van foto’s en films.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025PN
  Medtronic
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Medtronic is gevestigd op Ringbaan-West 268-01 te Tilburg en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025VA
  Van Boekel accountants en adviseurs
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Van Boekel accountants en adviseurs is gevestigd op Ringbaan-West 306 te Tilburg en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025VB
  Van Luxemborg en de Kok B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Van Luxemborg en de Kok B.V. is gevestigd op Ringbaan-West 328 te Tilburg en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

  Tilburg » Korvel » Westend » 5025VB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westend

  Instellen

  Buurten in Korvel

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?