Bedrijven in Staatsliedenbuurt Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Staatsliedenbuurt Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Staatsliedenbuurt Oost.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Technology Station
Opgericht in April 2023

De onderneming Technology Station is gevestigd op Generaal Barberstraat 177 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

Jacob VBA Nguyen
Opgericht in April 2023

De onderneming Jacob VBA Nguyen is gevestigd op Generaal Barberstraat 35 te Tilburg en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Claudia's Flute & Piccolo
Opgericht in April 2023

De onderneming Claudia's Flute & Piccolo is gevestigd op Generaal Barberstraat 63 te Tilburg en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

MKor Solutions
Opgericht in April 2023

De onderneming MKor Solutions is gevestigd op Wim Berkelmansstraat 4 te Tilburg en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 21 april 2023

Kownacki Bouw
Opgericht in April 2023

De onderneming Kownacki Bouw is gevestigd op Mac Allisterstraat 8 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

PDB service
Opgericht in April 2023

De onderneming PDB service is gevestigd op Cor Wortelstraat 8 te Tilburg en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

WAFG
Opgericht in April 2023

De onderneming WAFG is gevestigd op Rooseveltplein 13 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Symphonie Bloemwerken
Opgericht in April 2023

De onderneming Symphonie Bloemwerken is gevestigd op Generaal Winkelmanstraat 73 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Fems Gems
Opgericht in April 2023

De onderneming Fems Gems is gevestigd op Rob van Spaendonckstraat 1 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

VIP Hair Extensions
Opgericht in Maart 2023

De onderneming VIP Hair Extensions is gevestigd op Karel Doormanlaan 7 te Tilburg en is actief in de branche Haarverzorging.

Joias la Bonitas
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Joias la Bonitas is gevestigd op Montgomerystraat 11 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Isselman Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Isselman Holding B.V. is gevestigd op Rooseveltplein 22 te Tilburg en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Makrkc
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Makrkc is gevestigd op Churchillplein 8a te Tilburg en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 14 maart 2023

KrysTCompany
Opgericht in Februari 2023

De onderneming KrysTCompany is gevestigd op Laarstraat 9c te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 28 februari 2023

Hezeni Engineering
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hezeni Engineering is gevestigd op Berkdijksestraat 24 te Tilburg en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Buurten in Korvel

Meer nieuws in Staatsliedenbuurt Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent