Bedrijven in Noordwest

Wil je weten welke bedrijven er in Noordwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordwest.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

NES Services
Opgericht in December 2022

De onderneming NES Services is gevestigd op Schouwweteringstraat 16BSA te Utrecht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Louise Aubry
Opgericht in December 2022

De onderneming Louise Aubry is gevestigd op Kruisweg 29 te Utrecht en is actief in de branche Callcenters.

Fuego Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Fuego Holding B.V. is gevestigd op Amsterdamsestraatweg 203BS te Utrecht en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Oak Y.M.
Opgericht in December 2022

De onderneming Oak Y.M. is gevestigd op Nieuwlichtstraat 89 te Utrecht en is actief in de branche Eventcatering.

Loes de Groen producties
Opgericht in November 2022

De onderneming Loes de Groen producties is gevestigd op Boerhaaveplein 151 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Triple Kees
Opgericht in December 2022

De onderneming Triple Kees is gevestigd op Kenaustraat 38 te Utrecht en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

VAN Vreto
Opgericht in December 2022

De onderneming VAN Vreto is gevestigd op Rochus Meeuwiszstraat 27 te Utrecht en is actief in de branche Restaurants.

T.G.K Schmalz
Opgericht in December 2022

De onderneming T.G.K Schmalz is gevestigd op Burg van Tuyllkade 134BS te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

MA Wheels
Opgericht in December 2022

De onderneming MA Wheels is gevestigd op Bremstraat 93 te Utrecht en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Utrecht Afhaal Ophaal Dienst.
Opgericht in November 2022

De onderneming Utrecht Afhaal Ophaal Dienst. is gevestigd op Zwanenvechtlaan 127 te Utrecht en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

Joudify
Opgericht in December 2022

De onderneming Joudify is gevestigd op Vechtplantsoen 326 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lideweide.
Opgericht in November 2022

De onderneming Lideweide. is gevestigd op Swammerdamstraat 22 te Utrecht en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Use Psychology B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Use Psychology B.V. is gevestigd op F. Koolhovenstraat 54 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Bruigom
Opgericht in November 2022

De onderneming Bruigom is gevestigd op Raamstraat 58 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Vereniging van Eigenaars Gebouw Hubert Duyfhuysstraat 37/37bis
Opgericht in April 1974

De vereniging Vereniging van Eigenaars Gebouw Hubert Duyfhuysstraat 37/37bis is gevestigd op Hubert Duyfhuysstraat 37 te Utrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

Buurten in Noordwest

Meer nieuws in Noordwest

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent