Bedrijven in Ondiep

Wil je weten welke bedrijven er in Ondiep zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ondiep.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Oak Y.M.
Opgericht in December 2022

De onderneming Oak Y.M. is gevestigd op Nieuwlichtstraat 89 te Utrecht en is actief in de branche Eventcatering.

Loes de Groen producties
Opgericht in November 2022

De onderneming Loes de Groen producties is gevestigd op Boerhaaveplein 151 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

An - Coaching en mindfulness
Opgericht in November 2022

De onderneming An - Coaching en mindfulness is gevestigd op Laan van Chartroise 111C te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Scape Clothing
Opgericht in November 2022

De onderneming Scape Clothing is gevestigd op Boerhaavelaan 80BS te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Elham gastouder
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Elham gastouder is gevestigd op Dennenstraat 18 te Utrecht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

EmirhannShipping
Opgericht in November 2022

De onderneming EmirhannShipping is gevestigd op Ondiep 19 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van der Veen Vloerisolatie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van der Veen Vloerisolatie is gevestigd op Kloosterlaan 111 te Utrecht en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

van Doorn Bestratingen
Opgericht in November 2022

De onderneming van Doorn Bestratingen is gevestigd op Sparstraat 44 te Utrecht en is actief in de branche Stratenmaken.

SA Audit & Advisory
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SA Audit & Advisory is gevestigd op Framboosstraat 1B te Utrecht en is actief in de branche Registeraccountants.

AVS Data Services
Opgericht in November 2022

De onderneming AVS Data Services is gevestigd op Nieuwlichtstraat 66 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Parsa Razmjou
Opgericht in November 2022

De onderneming Parsa Razmjou is gevestigd op Aardbeistraat 16 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

MoroSac
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma MoroSac is gevestigd op Ondiep 9 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Verpleegkundige Juul
Opgericht in November 2022

De onderneming Verpleegkundige Juul is gevestigd op Ondiep 184BS te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 10 november 2022

Brigitte Fraser
Opgericht in November 2022

De onderneming Brigitte Fraser is gevestigd op Kastanjestraat 18 te Utrecht en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

SJ - Freelance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SJ - Freelance is gevestigd op Ananasstraat 3 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

Buurten in Noordwest

Meer nieuws in Ondiep

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent