Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Cafetaria TenT B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Cafetaria TenT B.V. is gevestigd op Kerkewijk 17A te Veenendaal en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Muziekcaf? Thuis B.V.
Opgericht in April 2011

De besloten vennootschap Muziekcaf? Thuis B.V. is gevestigd op Tuinstraat 27 te Veenendaal en is actief in de branche cafés.

Kleijer Voegwerken
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Kleijer Voegwerken is gevestigd op Schrijverspark 80 te Veenendaal en is actief in de branche Metselen en voegen.

Bosman Evenementen B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Bosman Evenementen B.V. is gevestigd op Tuinstraat 27 te Veenendaal en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Dinsdag 28 februari 2023

Mori Bouw B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Mori Bouw B.V. is gevestigd op Wolweg 20 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

VOOV
Opgericht in Februari 2023

De onderneming VOOV is gevestigd op Kerkewijk 26 te Veenendaal en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Dinsdag 14 februari 2023

Jobtechniek Werving en Selectie B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Jobtechniek Werving en Selectie B.V. is gevestigd op Zandstraat 49Bis te Veenendaal en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Missing Profits Financial Services B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Missing Profits Financial Services B.V. is gevestigd op Kerkewijk 27A te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Kacmaztolken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kacmaztolken is gevestigd op Raadhuisstraat 133 te Veenendaal en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Maandag 13 februari 2023

Deputaatschap Hulp bij Bijz. Noden, uitgaande van de G.G.I.N.
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Deputaatschap Hulp bij Bijz. Noden, uitgaande van de G.G.I.N. is gevestigd op Beatrixstraat 63 te Veenendaal en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Rumy Systeem Bouw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Rumy Systeem Bouw is gevestigd op Verlaat 14G te Veenendaal en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

de cijfferinghe
Opgericht in Januari 2023

De onderneming de cijfferinghe is gevestigd op J.G. Sandbrinkstraat 174 te Veenendaal en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Donderdag 2 februari 2023

Veens Vegan Food
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Veens Vegan Food is gevestigd op Hoofdstraat 40K te Veenendaal en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

KW Communicatie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming KW Communicatie is gevestigd op Brouwersgracht 89 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Leppers Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Leppers Dienstverlening is gevestigd op Kerkewijk 26 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent