Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Siham Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Siham Care is gevestigd op Verlaat 14D te Veenendaal en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Pizzeria Mavi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pizzeria Mavi is gevestigd op Jan Roeckplantsoen 26-02 te Veenendaal en is actief in de branche Restaurants.

LVT Vloeren
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LVT Vloeren is gevestigd op Tuinstraat 105A te Veenendaal en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

EY Ice Laser
Opgericht in November 2022

De onderneming EY Ice Laser is gevestigd op Schrijverspark 32 te Veenendaal en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Brendel Investment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Brendel Investment B.V. is gevestigd op J.G. Sandbrinkstraat 1-13 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Atelier Marcel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Atelier Marcel is gevestigd op Schrijverspark 128-02 te Veenendaal en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

2BSeen Marketing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming 2BSeen Marketing is gevestigd op Brouwersgracht 253D te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

CarebyOuiss
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming CarebyOuiss is gevestigd op Blekerij 74 te Veenendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Stichting Administratiekantoor Trompetbloem
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Trompetbloem is gevestigd op Brouwersgracht 345 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

van Kruistum timmerwerken en haardenbouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Kruistum timmerwerken en haardenbouw is gevestigd op Verlaat 47 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Trompetbloem B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Trompetbloem B.V. is gevestigd op Brouwersgracht 345 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Studio Daphne Jansen B.V.
Opgericht in Februari 2017

De besloten vennootschap Studio Daphne Jansen B.V. is gevestigd op Brouwersgracht 3 te Veenendaal en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Studio Daphne Jansen Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Studio Daphne Jansen Holding B.V. is gevestigd op Brouwersgracht 3 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sky Fall B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Sky Fall B.V. is gevestigd op Tuinstraat 21A te Veenendaal en is actief in de branche Restaurants.

Callenbach Beveiliging
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Callenbach Beveiliging is gevestigd op Duivenwal 82 te Veenendaal en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent