Bedrijven in Koopcentrum

Wil je weten welke bedrijven er in Koopcentrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koopcentrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Siham Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Siham Care is gevestigd op Verlaat 14D te Veenendaal en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

LVT Vloeren
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LVT Vloeren is gevestigd op Tuinstraat 105A te Veenendaal en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Brendel Investment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Brendel Investment B.V. is gevestigd op J.G. Sandbrinkstraat 1-13 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

2BSeen Marketing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming 2BSeen Marketing is gevestigd op Brouwersgracht 253D te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Stichting Administratiekantoor Trompetbloem
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Trompetbloem is gevestigd op Brouwersgracht 345 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Trompetbloem B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Trompetbloem B.V. is gevestigd op Brouwersgracht 345 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Studio Daphne Jansen B.V.
Opgericht in Februari 2017

De besloten vennootschap Studio Daphne Jansen B.V. is gevestigd op Brouwersgracht 3 te Veenendaal en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Studio Daphne Jansen Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Studio Daphne Jansen Holding B.V. is gevestigd op Brouwersgracht 3 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sky Fall B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Sky Fall B.V. is gevestigd op Tuinstraat 21A te Veenendaal en is actief in de branche Restaurants.

Maandag 26 september 2022

Tikva Sports
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Tikva Sports is gevestigd op Tuinstraat 133 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

ADIN Financial Services
Opgericht in September 2022

De onderneming ADIN Financial Services is gevestigd op Kerkewijk 27A te Veenendaal en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Woensdag 31 augustus 2022

Lightbearers B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Lightbearers B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 113 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Hooidonk Consultancy B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Van Hooidonk Consultancy B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 113 te Veenendaal en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

TURKESTEEN VEENENDAAL B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap TURKESTEEN VEENENDAAL B.V. is gevestigd op Gelderland 1 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in meubels.

Donderdag 25 augustus 2022

BIM Soft
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming BIM Soft is gevestigd op Tuinstraat 8A te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent