Bedrijven in De Faktorij en De Vendel

Wil je weten welke bedrijven er in De Faktorij en De Vendel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Faktorij en De Vendel.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Stichting Administratiekantoor K3 Management
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor K3 Management is gevestigd op Standaardruiter 36 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 10 oktober 2023

Fiscaris Salarispartners B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Fiscaris Salarispartners B.V. is gevestigd op Landjuweel 12 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Fiscaris Software B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Fiscaris Software B.V. is gevestigd op Landjuweel 12 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

BR8 B.V.
Opgericht in Januari 2017

De besloten vennootschap BR8 B.V. is gevestigd op Vendelier 4 te Veenendaal.

Cura Connect Detachering B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Cura Connect Detachering B.V. is gevestigd op Vendelier 25 te Veenendaal en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Stichting Administratiekantoor Retomed Beheer
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Retomed Beheer is gevestigd op Kruisboog 39 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Retomed Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Retomed Beheer B.V. is gevestigd op Kruisboog 39 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Haren Holding B.V.
Opgericht in Mei 1995

De besloten vennootschap Van Haren Holding B.V. is gevestigd op Vendelier 2 te Veenendaal.

Maandag 2 oktober 2023

Flex-IT Staff B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Flex-IT Staff B.V. is gevestigd op Vendelier 61A te Veenendaal en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Dinsdag 12 september 2023

Stichting Administratiekantoor Skyliner Holding
Opgericht in Augustus 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Skyliner Holding is gevestigd op Standaardruiter 11 te Veenendaal en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Fortis Consilium Coaching & Training
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma Fortis Consilium Coaching & Training is gevestigd op Waardgelder 5 te Veenendaal en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Donderdag 24 augustus 2023

Vinobel B.V.
Opgericht in Maart 1971

De besloten vennootschap Vinobel B.V. is gevestigd op Vendelier 4 te Veenendaal.

AMM Bewindvoering B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap AMM Bewindvoering B.V. is gevestigd op Landjuweel 58A te Veenendaal en is actief in de branche Advocatenkantoren.

IZA Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap IZA Holding B.V. is gevestigd op Waardgelder 5 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Diesen Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Diesen Beheer B.V. is gevestigd op Kruisboog 23 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent