Bedrijven in West

Wil je weten welke bedrijven er in West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

HDVS
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HDVS is gevestigd op Vivaldistraat 30 te Veenendaal en is actief in de branche Eventcatering.

Care by Mila
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Care by Mila is gevestigd op Warendorp 57 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

Tandenblekers
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Tandenblekers is gevestigd op Veenslag 31 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Aoulich zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aoulich zorg is gevestigd op Stevenaak 17 te Veenendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Vivace-Music
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vivace-Music is gevestigd op Driemaster 2 te Veenendaal en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Leefbaar Huis
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leefbaar Huis is gevestigd op Trekvalk 25 te Veenendaal en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

J. Heebink Opleidingen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap J. Heebink Opleidingen B.V. is gevestigd op Kruisboog 46 te Veenendaal en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Fan Travel United
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Fan Travel United is gevestigd op Graspieper 9 te Veenendaal en is actief in de branche Reisorganisatie.

SJ Goods
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SJ Goods is gevestigd op Oudeveen 19 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bronsgeest Advies en Coaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bronsgeest Advies en Coaching is gevestigd op Betje Wolfflaan 5 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

B&Z Beauty
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming B&Z Beauty is gevestigd op Gangboord 5 te Veenendaal en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Autoverhuur Veenendaal B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Autoverhuur Veenendaal B.V. is gevestigd op Standaardruiter 21-09 te Veenendaal en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Willemsen Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Willemsen Zorg is gevestigd op Panhuis 101 te Veenendaal en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Non Excusat Fitness
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Non Excusat Fitness is gevestigd op Distelvink 43 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

MeBo Chairs
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MeBo Chairs is gevestigd op Kruiser 51 te Veenendaal en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent