Bedrijven in Buitengebied Waspik

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Waspik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Waspik.

Filter Filter

Dinsdag 10 mei 2022

De Bont Beheer Overdiepsekade 11 B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap De Bont Beheer Overdiepsekade 11 B.V. is gevestigd op Overdiepsekade 11 te Waspik en is actief in de branche Financiële holdings.

De Bont Beheer Overdiepsekade 9 B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap De Bont Beheer Overdiepsekade 9 B.V. is gevestigd op Overdiepsekade 9 te Waspik en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 maart 2021

De Appelbloesem B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap De Appelbloesem B.V. is gevestigd op Polanenweg 1 te Waspik en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Maandag 22 maart 2021

Hooijmaijers B.V.
Opgericht in Oktober 2020

De besloten vennootschap Hooijmaijers B.V. is gevestigd op Overdiepsekade 3 te Waspik en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 11 november 2019

Nataly ontspannings massage
Opgericht in Oktober 2019

De onderneming Nataly ontspannings massage is gevestigd op Overdiepsekade 11 te Waspik en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Donderdag 1 januari 2015

TERP 4 B.V.
Opgericht in Januari 2014

De besloten vennootschap TERP 4 B.V. is gevestigd op Overdiepsekade 5b te WASPIK en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Hondentrimsalon Jolanda
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Hondentrimsalon Jolanda is gevestigd op Polanenweg 1 te Waspik en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

't Oude Maasje Beheer Waspik B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap 't Oude Maasje Beheer Waspik B.V. is gevestigd op Overdiepsekade 2 te Waspik en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

S & Y Fleerakkers-Broekmans
Opgericht in Maart 2013

De onderneming S & Y Fleerakkers-Broekmans is gevestigd op Overdiepsekade 1 te Waspik en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent