Bedrijven in Industrieterrein Waspik

Wil je weten welke bedrijven er in Industrieterrein Waspik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Industrieterrein Waspik.

Filter Filter

Maandag 2 oktober 2023

Tiny House NL B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Tiny House NL B.V. is gevestigd op Scharlo 15 te Waspik en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Woensdag 24 mei 2023

Jachtbeslag B.V.
Opgericht in Januari 1991

De besloten vennootschap Jachtbeslag B.V. is gevestigd op Ruytenbergweg 15a te Waspik en is actief in de branche Groothandel in gereedschapswerktuigen.

Vrijdag 21 april 2023

Somigo Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Somigo Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 2 te Waspik en is actief in de branche Financiële holdings.

Somigo Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Somigo Beheer B.V. is gevestigd op Industrieweg 2 te Waspik en is actief in de branche Financiële holdings.

Jachtcentrale B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Jachtcentrale B.V. is gevestigd op Scharlo 8 te Waspik en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Maandag 3 april 2023

Depa Installatietechniek B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Depa Installatietechniek B.V. is gevestigd op Blokenweg 14 te Waspik en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

Dinsdag 14 maart 2023

Spice Supply B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Spice Supply B.V. is gevestigd op Hooiweg 5 te Waspik en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelen- ind.

Profabo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Profabo B.V. is gevestigd op Ruytenbergweg 9A te Waspik en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Maandag 26 september 2022

Kurk & More
Opgericht in September 2022

De onderneming Kurk & More is gevestigd op Scharlo 14 te Waspik en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Dinsdag 13 september 2022

Van Weesenbeek Straaltechniek B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Van Weesenbeek Straaltechniek B.V. is gevestigd op Blokenweg 10 te Waspik en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

Woensdag 23 februari 2022

DaJo Vloeren B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap DaJo Vloeren B.V. is gevestigd op Industrieweg 2f te Waspik en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Donderdag 2 december 2021

Helpdeskondersteuning B.V.
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap Helpdeskondersteuning B.V. is gevestigd op Blokenweg 4 te Waspik en is actief in de branche Uitleenbureaus.

JELO Holding B.V.
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap JELO Holding B.V. is gevestigd op Blokenweg 4 te Waspik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 6 september 2021

RIX Solutions
Opgericht in Juli 2021

De onderneming RIX Solutions is gevestigd op Industrieweg 2f te Waspik en is actief in de branche Verhuur en lease van computers en kantoorapparatuur.

Woensdag 30 juni 2021

Goohaco B.V.
Opgericht in Januari 2017

De besloten vennootschap Goohaco B.V. is gevestigd op Laagsteen 6Unit A te Breda en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van metaal n.e.g..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent