Bedrijven in De Lier Centrumgebied

Wil je weten welke bedrijven er in De Lier Centrumgebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Lier Centrumgebied.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Passage- De Lier
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Passage- De Lier is gevestigd op Oranjeplein 62 te De Lier en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Caf? de Swing
Opgericht in April 2010

De onderneming Caf? de Swing is gevestigd op Hoofdstraat 21 te De Lier en is actief in de branche cafés.

Donderdag 25 augustus 2022

Zijlstra Traffic
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Zijlstra Traffic is gevestigd op Hoofdstraat 99 te De Lier en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

De Lier Kledingreparatie
Opgericht in Juli 2018

De vennootschap onder firma De Lier Kledingreparatie is gevestigd op Hoofdstraat 33A te De Lier en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

B & S Stoffering B.V.
Opgericht in April 1961

De besloten vennootschap B & S Stoffering B.V. is gevestigd op Prinses Margrietstraat 16 te De Lier en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

B & S Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap B & S Beheer B.V. is gevestigd op Prinses Margrietstraat 16 te De Lier en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 13 april 2022

JH Trade
Opgericht in April 2022

De onderneming JH Trade is gevestigd op Hoofdstraat 62B te De Lier en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 17 maart 2022

Ell'sCare
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Ell'sCare is gevestigd op Hoofdstraat 115E te De Lier en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 10 maart 2022

LS interieur design
Opgericht in Februari 2022

De onderneming LS interieur design is gevestigd op Hoofdstraat 24 te De Lier en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vlotcommunicatie.nl
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Vlotcommunicatie.nl is gevestigd op Hoofdstraat 82 te De Lier en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Woensdag 26 januari 2022

SR Kozijnen
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma SR Kozijnen is gevestigd op 't Perron 32 te De Lier en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Woensdag 20 oktober 2021

Felou B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap Felou B.V. is gevestigd op Oranjestraat 1 te De Lier en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 15 april 2021

E.J.H. Luijendijk Holding B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap E.J.H. Luijendijk Holding B.V. is gevestigd op Achterlaantje 17 te De Lier en is actief in de branche Financiële holdings.

Melior Makelaar B.V.
Opgericht in Mei 1997

De besloten vennootschap Melior Makelaar B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 107 te De Lier en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

New Chita Garden
Opgericht in Januari 1995

De onderneming New Chita Garden is gevestigd op Kerklaan 18 te De Lier en is actief in de branche Restaurants.

 

Meer nieuws in De Lier Centrumgebied

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent