Bedrijven in Kwintsheul Centrumgebied

Wil je weten welke bedrijven er in Kwintsheul Centrumgebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kwintsheul Centrumgebied.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

G.V.I. Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming G.V.I. Services is gevestigd op Kerkstraat 32 te Kwintsheul en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Gaianet
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Gaianet is gevestigd op Elzenhove 11 te Kwintsheul en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

STEAK FOR YOU
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming STEAK FOR YOU is gevestigd op Hoenderparklaan 92 te Kwintsheul en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 26 september 2022

Insured Care
Opgericht in September 2022

De onderneming Insured Care is gevestigd op Berkenhove 14 te Kwintsheul en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 13 september 2022

VDP Products B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap VDP Products B.V. is gevestigd op Karper 31 te Kwintsheul en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Maandag 12 september 2022

VDP Products Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap VDP Products Holding B.V. is gevestigd op Karper 31 te Kwintsheul en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 31 augustus 2022

Stukadoors en Schildersbedrijf Westland
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Stukadoors en Schildersbedrijf Westland is gevestigd op Berestein 11 te Kwintsheul en is actief in de branche stukadoors.

ABC ContentPlus
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming ABC ContentPlus is gevestigd op Magnoliahove 29 te Kwintsheul en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 25 augustus 2022

Co?peratie Nature Water U.A.
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Co?peratie Nature Water U.A. is gevestigd op Hoenderparklaan 144 te Kwintsheul en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Goes Beyond Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Goes Beyond Consultancy is gevestigd op Leeuwerik 7C te Kwintsheul en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 4 augustus 2022

Corienrouwwerken
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Corienrouwwerken is gevestigd op Magnoliahove 10 te Kwintsheul en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Dinsdag 12 juli 2022

Cock van Wingerden B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Cock van Wingerden B.V. is gevestigd op Heulweg 93A te Kwintsheul en is actief in de branche Financiële holdings.

Lansdowne Finance B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Lansdowne Finance B.V. is gevestigd op Lindehove 6 te Kwintsheul en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Lansdowne Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Lansdowne Holding B.V. is gevestigd op Lindehove 6 te Kwintsheul en is actief in de branche Financiële holdings.

Frank Hollaar
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Frank Hollaar is gevestigd op Kerkstraat 37A te Kwintsheul en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

 

Meer nieuws in Kwintsheul Centrumgebied

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent