Bedrijven in Woerden-West

Wil je weten welke bedrijven er in Woerden-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerden-West.

Filter

Vannacht

NP Dieren Benodigdheden
Opgericht in September 2022

De onderneming NP Dieren Benodigdheden is gevestigd op IJsseloord 28 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

jvassistanceplus
Opgericht in September 2022

De onderneming jvassistanceplus is gevestigd op Theeroosweide 42 te Woerden en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

By Alex - Regie Creatie en Productie
Opgericht in September 2022

De onderneming By Alex - Regie Creatie en Productie is gevestigd op Vaartuigenlaan 24 te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 26 september 2022

Gellak by Do
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Gellak by Do is gevestigd op Wederikveld 17 te Woerden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Eayni
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Eayni is gevestigd op Lekoord 4 te Woerden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Ichraf Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Ichraf Zorg is gevestigd op Lekoord 55 te Woerden en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

All-in Care
Opgericht in September 2022

De onderneming All-in Care is gevestigd op Barkas 19 te Woerden en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Dinsdag 13 september 2022

RaquelMae
Opgericht in September 2022

De onderneming RaquelMae is gevestigd op Molenvlietbrink 308 te Woerden en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Open Design Visionair
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Open Design Visionair is gevestigd op Touwslagersweg 5 te Woerden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 12 september 2022

al Masoudi zorgt
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming al Masoudi zorgt is gevestigd op IJsseloord 134 te Woerden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bonita Events
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bonita Events is gevestigd op Vogelwikkeveld 60 te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 31 augustus 2022

Hexagon Technology
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Hexagon Technology is gevestigd op De Gouwe 9 te Woerden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Merel Donkers (loopbaan)coaching
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Merel Donkers (loopbaan)coaching is gevestigd op Wederikveld 125 te Woerden en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Fauc Dienstverlening
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Fauc Dienstverlening is gevestigd op Weegbreeweide 29 te Woerden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

RTB rosanotrafficbackup
Opgericht in April 2022

De onderneming RTB rosanotrafficbackup is gevestigd op IJsseloord 72 te Woerden en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent