Bedrijven in Molenvliet-West

Wil je weten welke bedrijven er in Molenvliet-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Molenvliet-West.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Nipano
Opgericht in April 2023

De onderneming Nipano is gevestigd op Bezaanjacht 2 te Woerden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Adrift Marketing
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Adrift Marketing is gevestigd op Stuurboordlaan 3 te Woerden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Medische Qigong Woerden
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Medische Qigong Woerden is gevestigd op Gentiaanweide 5 te Woerden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

QualityCorrect
Opgericht in Mei 2023

De onderneming QualityCorrect is gevestigd op Wederikveld 24 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

MBworkx
Opgericht in April 2023

De onderneming MBworkx is gevestigd op Bottelroosweide 8 te Woerden en is actief in de branche Fotografie.

8fasenmodel
Opgericht in Mei 2023

De onderneming 8fasenmodel is gevestigd op Madeliefweide 22 te Woerden en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 23 mei 2023

Loyal Schilderwerken
Opgericht in April 2023

De onderneming Loyal Schilderwerken is gevestigd op Stokroosweide 26 te Woerden en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Roumcare
Opgericht in April 2023

De onderneming Roumcare is gevestigd op Valeriaanveld 3 te Woerden en is actief in de branche Thuiszorg.

Erdenee's Klussenbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming Erdenee's Klussenbedrijf is gevestigd op Madeliefweide 47 te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 21 april 2023

Internationale Montage Service V.O.F.
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Internationale Montage Service V.O.F. is gevestigd op Ereprijsweide 1 te Woerden en is actief in de branche Vervaardiging van bedrijfsmeubels.

Noa Driessen
Opgericht in April 2023

De onderneming Noa Driessen is gevestigd op Haagwindeveld 39 te Woerden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

MEDIACOB
Opgericht in April 2023

De onderneming MEDIACOB is gevestigd op Zevensterweide 5 te Woerden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Slager Robbie
Opgericht in April 2023

De onderneming Slager Robbie is gevestigd op Madeliefweide 24 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NAVA+
Opgericht in April 2023

De onderneming NAVA+ is gevestigd op Madeliefweide 121 te Woerden en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Maandag 3 april 2023

TON Automotive B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap TON Automotive B.V. is gevestigd op Vogelwikkeveld 55 te Woerden en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent