Bedrijven in Assendelft-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Assendelft-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Assendelft-Noord.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

George O Serebour All In One Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming George O Serebour All In One Services is gevestigd op Saendelverlaan 158 te ASSENDELFT en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

SJSE Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap SJSE Holding B.V. is gevestigd op Wachtspoor 20 te ASSENDELFT en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nagelstudio Simone
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Nagelstudio Simone is gevestigd op Tegelzetter 39 te ASSENDELFT en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Joy with dogs
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Joy with dogs is gevestigd op Luwte 27 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Kinderplein RK
Opgericht in April 2024

De onderneming Kinderplein RK is gevestigd op Polderland 10 te ASSENDELFT en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Ulas psychologie & coaching
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ulas psychologie & coaching is gevestigd op Rode Ring 136 te ASSENDELFT en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Pedro Andela Project Support
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Pedro Andela Project Support is gevestigd op Willem Sijpesteijnstraat 2A 3 te ASSENDELFT en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart.

Oasis Designs
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Oasis Designs is gevestigd op Triatlon 10 te ASSENDELFT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Buro Overtuinen
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Buro Overtuinen is gevestigd op Spant 33 te ASSENDELFT en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

BBwraps
Opgericht in April 2024

De onderneming BBwraps is gevestigd op Mediterraan 37 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Dinsdag 11 juni 2024

R&D Corporation
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma R&D Corporation is gevestigd op Oeral 42 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Danyllo
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Danyllo is gevestigd op Triatlon 10 te ASSENDELFT en is actief in de branche Koeriers.

Omorfia Amsterdam
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Omorfia Amsterdam is gevestigd op Nellen Weer 75 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fresh Body Clinics
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Fresh Body Clinics is gevestigd op Vrije Heerlijkheid 45 te ASSENDELFT en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

SNF Data Solutions
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma SNF Data Solutions is gevestigd op Hoofdspoor 12 te ASSENDELFT en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Meer nieuws in Assendelft-Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement