Bedrijven in Waterrijk

Wil je weten welke bedrijven er in Waterrijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waterrijk.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

LucasCP
Opgericht in April 2024

De onderneming LucasCP is gevestigd op Spant 48 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SKG M-Powerment
Opgericht in April 2024

De onderneming SKG M-Powerment is gevestigd op Tegelzetter 2 te ASSENDELFT en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Koel Technisch Bureau Ramautar
Opgericht in April 2024

De onderneming Koel Technisch Bureau Ramautar is gevestigd op Dorpsstraat 636 te ASSENDELFT en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

MVM Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MVM Holding B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 621 te ASSENDELFT en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Binnendelft Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Binnendelft Consultancy is gevestigd op Dorpsstraat 677 te ASSENDELFT en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Schildersbedrijf B. Boev?
Opgericht in April 2024

De onderneming Schildersbedrijf B. Boev? is gevestigd op Ossenven 24 te ASSENDELFT en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Alfisti products
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Alfisti products is gevestigd op Snijders Weer 2 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Social Suus
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Social Suus is gevestigd op Meilust 19 te ASSENDELFT en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Woensdag 10 april 2024

Futuro Netherlands B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Futuro Netherlands B.V. is gevestigd op Landmeter 61 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Stichting SAEN YOUTH
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting SAEN YOUTH is gevestigd op Blauwe Ring 148 te ASSENDELFT en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Stichting Administratiekantoor Assendelft Media
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Assendelft Media is gevestigd op Rode Ring 47G te ASSENDELFT en is actief in de branche Financiële holdings.

La Prue Fashion
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma La Prue Fashion is gevestigd op Krommeven 2 te ASSENDELFT en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Kocazorg
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kocazorg is gevestigd op Ossenven 6 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

ShirlySales
Opgericht in Februari 2024

De onderneming ShirlySales is gevestigd op IJkmeester 21 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Marijke Kuijpers Coaching
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Marijke Kuijpers Coaching is gevestigd op Communicatieweg Oost 12A te ASSENDELFT en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Meer nieuws in Waterrijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Zaanstad

Flitser Provincialeweg, Zaandam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 12:08 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement