Bedrijven in Assendelft-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Assendelft-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Assendelft-Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Airport Construction Service B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Airport Construction Service B.V. is gevestigd op Klokkemeet 1 te ASSENDELFT en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

StudioJRJ
Opgericht in September 2020

De onderneming StudioJRJ is gevestigd op Pastoor Botsstraat 19 te ASSENDELFT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Thijs Kroonenberg Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Thijs Kroonenberg Holding B.V. is gevestigd op Klokkemeet 1 te ASSENDELFT en is actief in de branche Financiƫle holdings.

OISBENDE
Opgericht in Februari 2023

De onderneming OISBENDE is gevestigd op Smeeke Ven 291 te ASSENDELFT en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

LuTechniek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming LuTechniek is gevestigd op Dorpsstraat 492 te ASSENDELFT en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Dutch Cones B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Dutch Cones B.V. is gevestigd op Kanaaldijk 37ROOD te ASSENDELFT en is actief in de branche Groothandel in papier en karton.

Nuerna Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Nuerna Holding B.V. is gevestigd op Kanaaldijk 37ROOD te ASSENDELFT en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Impactmaker
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Impactmaker is gevestigd op Vaartdijk 11 te ASSENDELFT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

EB Allround Machinist
Opgericht in Februari 2023

De onderneming EB Allround Machinist is gevestigd op Delftsingel 5 te ASSENDELFT en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart.

Dinsdag 28 februari 2023

Reindert Post Montage
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Reindert Post Montage is gevestigd op Dorpsstraat 312 te ASSENDELFT en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

CriShop
Opgericht in Januari 2023

De onderneming CriShop is gevestigd op Dorpsstraat 261 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nisas B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Nisas B.V. is gevestigd op Het Slot 21 te ASSENDELFT en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Dinsdag 14 februari 2023

ARIT Solutions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ARIT Solutions is gevestigd op Kralingen 134 te ASSENDELFT en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

IR-ECOM
Opgericht in Januari 2023

De onderneming IR-ECOM is gevestigd op Joke Smitsingel 13 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ZorgZuster Tjarda
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ZorgZuster Tjarda is gevestigd op Smeeke Ven 103 te ASSENDELFT en is actief in de branche Thuiszorg.

 

Meer nieuws in Assendelft-Zuid

Snelheidscontroles Zaanstad

Flitser Dr. J.M. den Uylweg, Zaandam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:56 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent