Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Auto Rijser
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Auto Rijser is gevestigd op Kralingen 76 te ASSENDELFT en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Dinsdag 11 juni 2024

Lydia's Inktique
Opgericht in April 2024

De onderneming Lydia's Inktique is gevestigd op Benedictijnenstraat 38 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Oak's Collectibles
Opgericht in April 2024

De onderneming Oak's Collectibles is gevestigd op Bestevaerstraat 16 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Taxiservice OS
Opgericht in April 2024

De onderneming Taxiservice OS is gevestigd op Pastoor Botsstraat 18 te ASSENDELFT en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Woensdag 24 april 2024

Rivarolo B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Rivarolo B.V. is gevestigd op Deutzhof 51 te ASSENDELFT en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

yovo
Opgericht in April 2024

De onderneming yovo is gevestigd op Smeeke Ven 237 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Taxi Centrale Haarlemmermeer
Opgericht in Mei 2006

De onderneming Taxi Centrale Haarlemmermeer is gevestigd op Smeeke Ven 127B te ASSENDELFT en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Zwemmer Allround
Opgericht in April 2024

De onderneming Zwemmer Allround is gevestigd op Assumburgstraat 2 te ASSENDELFT en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Yasemin D.
Opgericht in April 2024

De onderneming Yasemin D. is gevestigd op Kralingen 156 te ASSENDELFT en is actief in de branche Fotografie.

Bouwhanden
Opgericht in April 2024

De onderneming Bouwhanden is gevestigd op Blijdschapstraat 22 te ASSENDELFT en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Arka Koerier
Opgericht in April 2024

De onderneming Arka Koerier is gevestigd op Twiskelaan 31 te ASSENDELFT en is actief in de branche Koeriers.

Caf? De Zaan
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Caf? De Zaan is gevestigd op Smeeke Ven 171A te ASSENDELFT en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Rahimi dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Rahimi dienstverlening is gevestigd op Blijdschapstraat 11 te ASSENDELFT en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

vabric design studio
Opgericht in Januari 2024

De onderneming vabric design studio is gevestigd op Dorpsstraat 372 te ASSENDELFT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Kuperus-Hendrikx
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Kuperus-Hendrikx is gevestigd op Rietwijkstraat 29 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement