Bedrijven in Juliandorp

Wil je weten welke bedrijven er in Juliandorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Juliandorp.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Merlin Paardencoach
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Merlin Paardencoach is gevestigd op Julianastraat 91 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 11 juni 2024

Lin Finance Advisory
Opgericht in April 2024

De onderneming Lin Finance Advisory is gevestigd op Onderdijkserijweg 243 te Zwijndrecht en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Woensdag 24 april 2024

SonoBeam
Opgericht in April 2024

De onderneming SonoBeam is gevestigd op Prins Hendrikstraat 63 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Crescere Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Crescere Consultancy is gevestigd op Prins Hendrikstraat 55 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

BF Services
Opgericht in Maart 2024

De onderneming BF Services is gevestigd op Prins Mauritsstraat 84 te Zwijndrecht en is actief in de branche Verhuisvervoer.

Maandag 18 maart 2024

BokmaBrands B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap BokmaBrands B.V. is gevestigd op Prins Mauritsstraat 13 te Zwijndrecht en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

M van den Bos B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap M van den Bos B.V. is gevestigd op Willem-Alexanderhof 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SB Fresh B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap SB Fresh B.V. is gevestigd op Willem-Alexanderhof 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Dinsdag 23 januari 2024

Ontwikkelmaatschappij SDO Zwijndrecht B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Ontwikkelmaatschappij SDO Zwijndrecht B.V. is gevestigd op Prins Mauritsstraat 39A te Zwijndrecht en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Vreebius B.V.
Opgericht in Oktober 2016

De besloten vennootschap Vreebius B.V. is gevestigd op Willem-Alexanderhof 17 te Zwijndrecht.

Donderdag 11 januari 2024

YSKAH Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap YSKAH Holding B.V. is gevestigd op Lindelaan 24 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van Eigenaars Leeuwenstraat 13A tot en met 13E te Rotterdam
Opgericht in December 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Leeuwenstraat 13A tot en met 13E te Rotterdam is gevestigd op Burg de Bruinelaan 10 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

The Data Hub B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap The Data Hub B.V. is gevestigd op Onderdijkserijweg 245 te Zwijndrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 13 december 2023

Weeb Bingo
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma Weeb Bingo is gevestigd op Prins Hendrikstraat 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Woensdag 8 november 2023

ProHeat Vloerverwarming B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap ProHeat Vloerverwarming B.V. is gevestigd op Julianastraat 69 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Buurten in Centrum

Meer nieuws in Juliandorp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement