Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

M@THOF B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap M@THOF B.V. is gevestigd op Jan van Nassaustraat 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

MV Flex IV B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap MV Flex IV B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Holanda Marhally
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Holanda Marhally is gevestigd op Veilingdreef 17 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Merlin Paardencoach
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Merlin Paardencoach is gevestigd op Julianastraat 91 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Halat Infra
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Halat Infra is gevestigd op Da Costastraat 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Dinsdag 11 juni 2024

Lin Finance Advisory
Opgericht in April 2024

De onderneming Lin Finance Advisory is gevestigd op Onderdijkserijweg 243 te Zwijndrecht en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

EnergieSnoeier B.V.
Opgericht in Februari 2015

De besloten vennootschap EnergieSnoeier B.V. is gevestigd op Stationsplein 4E te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dikmen Klussenbedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming Dikmen Klussenbedrijf is gevestigd op Veilingdreef 19 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Molotok Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Molotok Group B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 18 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Inter-Port Invest B.V.
Opgericht in April 2002

De besloten vennootschap Inter-Port Invest B.V. is gevestigd op Maasplein 6 te Zwijndrecht.

Woensdag 24 april 2024

SonoBeam
Opgericht in April 2024

De onderneming SonoBeam is gevestigd op Prins Hendrikstraat 63 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Trading Line Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Trading Line Holding B.V. is gevestigd op Maasboulevard 6 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Crescere Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Crescere Consultancy is gevestigd op Prins Hendrikstraat 55 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MV Flex X B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MV Flex X B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Elektro Palade
Opgericht in April 2024

De onderneming Elektro Palade is gevestigd op Schipperskade 93 te Zwijndrecht en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Buurten in Centrum

Meer nieuws in Centrum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement