Bedrijven in Westkeetshaven

Wil je weten welke bedrijven er in Westkeetshaven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westkeetshaven.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Trading Line Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Trading Line Holding B.V. is gevestigd op Maasboulevard 6 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Elektro Palade
Opgericht in April 2024

De onderneming Elektro Palade is gevestigd op Schipperskade 93 te Zwijndrecht en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Trading Line River Vessels B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Trading Line River Vessels B.V. is gevestigd op Maasboulevard 6 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Inland Shipping Freight B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Inland Shipping Freight B.V. is gevestigd op Maasboulevard 6 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Lanz Financi?le Diensten
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Lanz Financi?le Diensten is gevestigd op Jollensteiger 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Woensdag 10 april 2024

JPR Barges B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JPR Barges B.V. is gevestigd op Scheepmakerij 160 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Companos Tankvaart B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Companos Tankvaart B.V. is gevestigd op Scheepmakerij 160 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (tankvaart).

Maandag 18 maart 2024

Spartivento Shipping C.V.
Opgericht in December 2023

De commanditaire vennootschap Spartivento Shipping C.V. is gevestigd op Maasboulevard 176 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

KDB International Group B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap KDB International Group B.V. is gevestigd op Maasboulevard 56 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Dinsdag 23 januari 2024

Tempus Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Tempus Holding B.V. is gevestigd op Maasboulevard 176 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 11 januari 2024

Zero Emission Academy B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Zero Emission Academy B.V. is gevestigd op Maasboulevard 16 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Budgetcoach Zwijndrecht
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Budgetcoach Zwijndrecht is gevestigd op Schokkershaven 12 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

IaD Education Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap IaD Education Holding B.V. is gevestigd op Maasboulevard 16 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Meent Shipping B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Meent Shipping B.V. is gevestigd op Maasboulevard 176 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 13 december 2023

D.P.H de Witte
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming D.P.H de Witte is gevestigd op Jollensteiger 26 te Zwijndrecht en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Buurten in Centrum

Meer nieuws in Westkeetshaven

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement