Bedrijven in Voormalig veilingterrein

Wil je weten welke bedrijven er in Voormalig veilingterrein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Voormalig veilingterrein.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

MV Flex IV B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap MV Flex IV B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Holanda Marhally
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Holanda Marhally is gevestigd op Veilingdreef 17 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

EnergieSnoeier B.V.
Opgericht in Februari 2015

De besloten vennootschap EnergieSnoeier B.V. is gevestigd op Stationsplein 4E te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dikmen Klussenbedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming Dikmen Klussenbedrijf is gevestigd op Veilingdreef 19 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 24 april 2024

MV Flex X B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MV Flex X B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Stichting M?ridienne
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting M?ridienne is gevestigd op Stationsplein 4G te Zwijndrecht en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Verschoor Safety
Opgericht in April 2024

De onderneming Verschoor Safety is gevestigd op Veilingdreef 31 te Zwijndrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Diamond Trading B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Diamond Trading B.V. is gevestigd op Stationsweg 41Unit 413 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Woensdag 10 april 2024

CRMD VGM Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap CRMD VGM Holding B.V. is gevestigd op Stationsplein 4K te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 18 maart 2024

MV Flex VIII B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MV Flex VIII B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

MV Flex VI B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MV Flex VI B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

MV FLex VII B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MV FLex VII B.V. is gevestigd op Stationsplein 4N te Zwijndrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Day & Night Mini 078
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Day & Night Mini 078 is gevestigd op Burg de Bruinelaan 115 te Zwijndrecht en is actief in de branche supermarkten.

Fine Roofing
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Fine Roofing is gevestigd op Rabarberhof 9 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Tandarts Mazin Jawad
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Tandarts Mazin Jawad is gevestigd op Afslag 49 te Zwijndrecht en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Buurten in Centrum

Meer nieuws in Voormalig veilingterrein

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement