Bedrijven in Walburg

Wil je weten welke bedrijven er in Walburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Walburg.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Gemak en Tabak Shop Maaswijk V.O.F.
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma Gemak en Tabak Shop Maaswijk V.O.F. is gevestigd op Eemstein 322 te Zwijndrecht en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Cherr Artist
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Cherr Artist is gevestigd op Cort van der Lindenstr 23 te Zwijndrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Dinsdag 11 juni 2024

Aqua Impuls Shipping B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Aqua Impuls Shipping B.V. is gevestigd op Delta 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (tankvaart).

Fidero Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Fidero Holding B.V. is gevestigd op Tolhuis 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Daniel Products
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Daniel Products is gevestigd op Doevelskerc 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DNL Service
Opgericht in Februari 2024

De onderneming DNL Service is gevestigd op Colijnweg 27 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Wijayanti Kids Kinderopvang
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wijayanti Kids Kinderopvang is gevestigd op Slagveld 24 te Zwijndrecht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Femke Winia Verloskundige en Echoscopiste
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Femke Winia Verloskundige en Echoscopiste is gevestigd op Doevelskerc 3 te Zwijndrecht en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

P.Didden maritieme dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming P.Didden maritieme dienstverlening is gevestigd op Eikeboomstraat 30 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Woensdag 24 april 2024

T.de Roode Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap T.de Roode Holding B.V. is gevestigd op Straatsburgsestraat 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SensiByte B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap SensiByte B.V. is gevestigd op Straatsburgsestraat 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Tom Naaktgeboren
Opgericht in April 2024

De onderneming Tom Naaktgeboren is gevestigd op De Botvink 1 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

N.lux
Opgericht in Maart 2024

De onderneming N.lux is gevestigd op Parijseplein 47 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TN Logistiek
Opgericht in Maart 2024

De onderneming TN Logistiek is gevestigd op Europaweg 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Koeriers.

Stichting Hart voor Walburg
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Hart voor Walburg is gevestigd op Rotterdamseweg 71 te Zwijndrecht en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Buurten in Walburg

Meer nieuws in Walburg

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement