Bedrijven in Europesebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Europesebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Europesebuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

T.de Roode Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap T.de Roode Holding B.V. is gevestigd op Straatsburgsestraat 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SensiByte B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap SensiByte B.V. is gevestigd op Straatsburgsestraat 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

N.lux
Opgericht in Maart 2024

De onderneming N.lux is gevestigd op Parijseplein 47 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TN Logistiek
Opgericht in Maart 2024

De onderneming TN Logistiek is gevestigd op Europaweg 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Koeriers.

Zafeey
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Zafeey is gevestigd op Europaweg 10 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rezan schoenreparatie
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rezan schoenreparatie is gevestigd op Vlaamsestraat 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

Woensdag 10 april 2024

Innerlijke kracht Zwijndrecht
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Innerlijke kracht Zwijndrecht is gevestigd op Londenseplein 23 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Tiggels
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Tiggels is gevestigd op Berlijnseplein 16 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Love for Products
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Love for Products is gevestigd op Henegouwen 106 te Zwijndrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vogel zzp
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Vogel zzp is gevestigd op Henegouwen 57 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Loodgietersbedrijf Wenink
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Loodgietersbedrijf Wenink is gevestigd op Straatsburgsestraat 22 te Zwijndrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Broque Clothing
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Broque Clothing is gevestigd op Vlaamsestraat 165 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

startmeteen.nl
Opgericht in Januari 2024

De onderneming startmeteen.nl is gevestigd op Brusselsestraat 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Donderdag 11 januari 2024

Kramer Consultancy B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Kramer Consultancy B.V. is gevestigd op Parijseplein 15 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Fun2Drink
Opgericht in November 2023

De onderneming Fun2Drink is gevestigd op Brusselsestraat 12 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Buurten in Walburg

Meer nieuws in Europesebuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement