Bedrijven in Europesebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Europesebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Europesebuurt.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

M. Kievits Services
Opgericht in Februari 2023

De onderneming M. Kievits Services is gevestigd op Berlijnseplein 53 te Zwijndrecht en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Dinsdag 14 februari 2023

DEROMITA
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DEROMITA is gevestigd op Straatsburgsestraat 34 te Zwijndrecht en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

Bottles & Brushes
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bottles & Brushes is gevestigd op Straatsburgsestraat 32 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 2 februari 2023

Siegie Producties
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Siegie Producties is gevestigd op Brusselsestraat 9 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

SAFLORIN Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap SAFLORIN Holding B.V. is gevestigd op Henegouwen 20 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Altaj Groep
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Altaj Groep is gevestigd op Vlaamsestraat 97 te Zwijndrecht en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Littlest Toy Store
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Littlest Toy Store is gevestigd op Henegouwen 64 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Hans de Vries Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Hans de Vries Beheer B.V. is gevestigd op Parijseplein 41 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Pure Mana
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pure Mana is gevestigd op Parijseplein 44 te Zwijndrecht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

M.V.S. Klus- en onderhoudsbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.V.S. Klus- en onderhoudsbedrijf is gevestigd op Vlaamsestraat 131 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Vrijdag 7 oktober 2022

R. Rook Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap R. Rook Holding B.V. is gevestigd op Europaweg 71 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 26 september 2022

PM Walldesign
Opgericht in September 2022

De onderneming PM Walldesign is gevestigd op Berlijnseplein 26 te Zwijndrecht en is actief in de branche stukadoors.

Woensdag 31 augustus 2022

Praktijk voor Psychosociale Therapie Mind-care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Praktijk voor Psychosociale Therapie Mind-care is gevestigd op Land van Waas 12 te Zwijndrecht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Malissa's Sieradenwereld
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Malissa's Sieradenwereld is gevestigd op Engelsetuin 14 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

Dinsdag 12 juli 2022

Ohjaajooh
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Ohjaajooh is gevestigd op Luiksesingel 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Buurten in Walburg

Meer nieuws in Europesebuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent