Bedrijven in Balkengat

Wil je weten welke bedrijven er in Balkengat zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Balkengat.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Aqua Impuls Shipping B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Aqua Impuls Shipping B.V. is gevestigd op Delta 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (tankvaart).

Woensdag 24 april 2024

Isabelle Shipping B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Isabelle Shipping B.V. is gevestigd op Delta 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 18 maart 2024

Mountain Barge C.V.
Opgericht in Februari 2024

De commanditaire vennootschap Mountain Barge C.V. is gevestigd op Grevelingen 29 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (sleep- en duwvaart).

Aquariva Shipping B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Aquariva Shipping B.V. is gevestigd op Delta 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (tankvaart).

Casa de Amigos B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Casa de Amigos B.V. is gevestigd op Krammer 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Butler Enterprises
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Butler Enterprises is gevestigd op Grevelingen 8 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Stichting Administratiekantoor J. van Wijk Holding
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor J. van Wijk Holding is gevestigd op Noordpark 28 te Zwijndrecht en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Vega Cruises B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Vega Cruises B.V. is gevestigd op Volkerak 20 te Zwijndrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 25 juli 2023

Mountain Shipping B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Mountain Shipping B.V. is gevestigd op Grevelingen 29 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 15 juni 2023

Mountain Shipping B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Mountain Shipping B.V. is gevestigd op Grevelingen 29 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 21 april 2023

Amic B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Amic B.V. is gevestigd op Krammer 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Amigos Shipping B.V.
Opgericht in Januari 1993

De besloten vennootschap Amigos Shipping B.V. is gevestigd op Krammer 11 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Maandag 3 april 2023

Elite Automotive B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Elite Automotive B.V. is gevestigd op Noordpark 8 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel in auto-onderdelen en -accessoires.

Donderdag 2 februari 2023

Algerak Scheepvaart II B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Algerak Scheepvaart II B.V. is gevestigd op Delta 6 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (sleep- en duwvaart).

Scheepvaartbedrijf Aqua B.V.
Opgericht in Augustus 1998

De besloten vennootschap Scheepvaartbedrijf Aqua B.V. is gevestigd op Noordpark 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Buurten in Walburg

Meer nieuws in Balkengat

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement