Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Oud Ittersum

Wil je weten welke bedrijven er in Oud Ittersum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud Ittersum.

In Oud Ittersum zoek ik een:

  BnBNC
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma BnBNC is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 11 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8014AMZwolleIttersumOud Ittersum
  G.Middelveld installatietecniek
  augustus 2017

  De onderneming G.Middelveld installatietecniek is gevestigd op Groen van Prinstererlaan 50 te Zwolle en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  8014BDZwolleIttersumOud Ittersum
  Stichting Connexxion4all
  augustus 2017

  De stichting Stichting Connexxion4all is gevestigd op Dr Kuyperlaan 68 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

  8014ZGZwolleIttersumOud Ittersum
  Train Better
  juli 2017

  De onderneming Train Better is gevestigd op Nieuwe Deventerweg 90 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8014AKZwolleIttersumOud Ittersum
  STAK Laarman Huis in 't Veld
  juni 2017

  De stichting STAK Laarman Huis in 't Veld is gevestigd op Nieuwe Deventerweg 92 te Zwolle en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8014AKZwolleIttersumOud Ittersum
  Hondenkapsalon Mirjam Dam
  mei 2017

  De onderneming Hondenkapsalon Mirjam Dam is gevestigd op Mgr Nolenslaan 2 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  8014ATZwolleIttersumOud Ittersum
  WWP (Work With Pleasure)
  mei 2017

  De onderneming WWP (Work With Pleasure) is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 14 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8014ANZwolleIttersumOud Ittersum
  Masseling HRD Experts B.V.
  maart 2017

  De besloten vennootschap Masseling HRD Experts B.V. is gevestigd op Mgr Nolenslaan 27 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8014ASZwolleIttersumOud Ittersum
  Stichting Noggus & Noggus
  maart 2017

  De stichting Stichting Noggus & Noggus is gevestigd op Nieuwe Deventerweg 6 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in tweedehands goederen (geen kleding).

  8014AGZwolleIttersumOud Ittersum
  Lovely Lashes
  juli 2016

  De onderneming Lovely Lashes is gevestigd op Van der Heydenstraat 4D te ZWOLLE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8014ZZZwolleIttersumOud Ittersum
  Rianne Kruitbosch
  juni 2016

  De onderneming Rianne Kruitbosch is gevestigd op Thorbeckelaan 6 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8014AZZwolleIttersumOud Ittersum
  Remco Peeters
  januari 2016

  De onderneming Remco Peeters is gevestigd op Nieuwe Deventerweg 102 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8014AKZwolleIttersumOud Ittersum
  Werckt
  mei 2016

  De onderneming Werckt is gevestigd op Mr P J Oudlaan 3 te ZWOLLE en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8014ZRZwolleIttersumOud Ittersum
  Hanneke Rouw
  april 2016

  De onderneming Hanneke Rouw is gevestigd op Troelstralaan 2 te ZWOLLE en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8014ZBZwolleIttersumOud Ittersum
  Verkeerseducatiezwolle
  april 2016

  De onderneming Verkeerseducatiezwolle is gevestigd op Van der Heydenstraat 4D te ZWOLLE en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  8014ZZZwolleIttersumOud Ittersum
  Bruder Chauffeursdiensten
  oktober 2015

  De onderneming Bruder Chauffeursdiensten is gevestigd op Mr P J Oudlaan 2 te ZWOLLE en is actief in de branche Ongeregeld personenvervoer over de weg.

  8014ZTZwolleIttersumOud Ittersum
  Psychologiepraktijk J. Schoot
  februari 2015

  De onderneming Psychologiepraktijk J. Schoot is gevestigd op Van der Heydenstraat 6-3 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8014ZZZwolleIttersumOud Ittersum
  Aparticle
  januari 2015

  De onderneming Aparticle is gevestigd op Dr. Schaepmanlaan 19 te ZWOLLE en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  8014ZHZwolleIttersumOud Ittersum
  Activation
  januari 2015

  De onderneming Activation is gevestigd op Dr. Kuyperlaan 36 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  8014ZEZwolleIttersumOud Ittersum
  Osteopathie Ellen Klein Holkenborg
  januari 2015

  De onderneming Osteopathie Ellen Klein Holkenborg is gevestigd op Van der Heydenstraat 6 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8014ZZZwolleIttersumOud Ittersum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud Ittersum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk