Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Ittersum

Wil je weten welke bedrijven er in Ittersum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ittersum.

In Ittersum zoek ik een:

  Dinsdag 20 maart 2018

  Edufect
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Edufect is gevestigd op Hemminckmate 3 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  Zwolle » Ittersum » Gerenbroek » 8014LH
  terra-arabica Coffee
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming terra-arabica Coffee is gevestigd op Snavel van Emekamp 32 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Zwolle » Ittersum » Gerenlanden » 8014CT
  Duits Maatwerk
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Duits Maatwerk is gevestigd op Krulmate 21 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Zwolle » Ittersum » Gerenbroek » 8014KE
  de handige hobby
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming de handige hobby is gevestigd op Tyassenbelt 64 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Ittersum » Geren » 8014NX
  Blink Outlet Store
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Blink Outlet Store is gevestigd op Rousemate 13 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Ittersum » Gerenbroek » 8014JZ
  Genus Care B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Genus Care B.V. is gevestigd op Krulmate 91 te Zwolle en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Zwolle » Ittersum » Gerenbroek » 8014KH

  Woensdag 7 maart 2018

  Scheepvaartbedrijf Strijker
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma Scheepvaartbedrijf Strijker is gevestigd op Kadeneterkamp 11 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

  Zwolle » Ittersum » Gerenlanden » 8014CC
  LaporTaal
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming LaporTaal is gevestigd op Marijnenstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Zwolle » Ittersum » Ittersumerbroek » 8015CZ
  B Clear Organizing
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming B Clear Organizing is gevestigd op Haeckmate 21 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Zwolle » Ittersum » Gerenbroek » 8014MK

  Maandag 19 februari 2018

  Oosterveld Audio
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Oosterveld Audio is gevestigd op Oude Marsveld 14 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in audio- en video-apparatuur.

  Zwolle » Ittersum » Oude Mars » 8015EE
  Gastouder Zwolle Zuid
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Gastouder Zwolle Zuid is gevestigd op Kadeneterkamp 90 te Zwolle en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Zwolle » Ittersum » Gerenlanden » 8014CB
  @Your Service
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming @Your Service is gevestigd op Staatssecretarislaan 3 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zwolle » Ittersum » Ittersumerbroek » 8015BA
  Piekfijn kunsthistorisch onderzoek en advies
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Piekfijn kunsthistorisch onderzoek en advies is gevestigd op Thorbeckelaan 2A te Zwolle en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

  Zwolle » Ittersum » Oud Ittersum » 8014AZ
  Relinde Interior Design
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Relinde Interior Design is gevestigd op Nieuwe Deventerweg 80 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Zwolle » Ittersum » Oud Ittersum » 8014AJ

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk