Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Ittersum

Wil je weten welke bedrijven er in Ittersum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ittersum.

In Ittersum zoek ik een:

  Nieuwbouw Makelaars Zwolle B.V. i.o.
  november 2017

  De besloten vennootschap Nieuwbouw Makelaars Zwolle B.V. i.o. is gevestigd op Van der Capellenstraat 340 te Zwolle en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  8014VZZwolleIttersumIttersumerlanden
  Marie Devin B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Marie Devin B.V. is gevestigd op Verhoefbelt 21 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8014NBZwolleIttersumGeren
  Administratieve Aandacht
  oktober 2017

  De onderneming Administratieve Aandacht is gevestigd op Staatssecretarislaan 53 te Zwolle en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  8015BBZwolleIttersumIttersumerbroek
  Boerenslim B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Boerenslim B.V. is gevestigd op Van der Capellenstraat 316 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8014VZZwolleIttersumIttersumerlanden
  Gipsy Gifts
  oktober 2017

  De onderneming Gipsy Gifts is gevestigd op Staatsmanlaan 12 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8014TVZwolleIttersumIttersumerlanden
  BnBNC
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma BnBNC is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 11 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8014AMZwolleIttersumOud Ittersum
  Giovanni Wattimena
  oktober 2017

  De onderneming Giovanni Wattimena is gevestigd op Sellekamp 30 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  8014DRZwolleIttersumGerenlanden
  Travel Interior
  oktober 2017

  De onderneming Travel Interior is gevestigd op Boddemate 73 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8014JKZwolleIttersumGerenbroek
  Kirsten van den Berg
  oktober 2017

  De onderneming Kirsten van den Berg is gevestigd op Timmermeesterslaan 21 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8014EJZwolleIttersumGerenlanden
  Eivia Holding B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Eivia Holding B.V. is gevestigd op Krulmate 99 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8014KHZwolleIttersumGerenbroek
  Interim4you
  september 2017

  De onderneming Interim4you is gevestigd op Haeckmate 27 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8014MKZwolleIttersumGerenbroek
  Marit Boers
  september 2017

  De onderneming Marit Boers is gevestigd op Van der Capellenstraat 31 te Zwolle en is actief in de branche Architecten.

  8014VTZwolleIttersumIttersumerlanden
  Zwolle Zuid Hearcare B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Zwolle Zuid Hearcare B.V. is gevestigd op Van der Capellenstraat 158 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in medische en orthopedische artikelen.

  8014VSZwolleIttersumIttersumerlanden
  Zwolle Zuid Specsavers B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Zwolle Zuid Specsavers B.V. is gevestigd op Van der Capellenstraat 158 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  8014VSZwolleIttersumIttersumerlanden
  Brisk B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Brisk B.V. is gevestigd op Dreessingel 44 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8015CBZwolleIttersumIttersumerbroek
  Alette Art
  augustus 2017

  De onderneming Alette Art is gevestigd op Krulmate 100 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8014KDZwolleIttersumGerenbroek
  Joachim Koolhof
  augustus 2017

  De onderneming Joachim Koolhof is gevestigd op Tyassenbelt 12 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8014NWZwolleIttersumGeren
  G.Middelveld installatietecniek
  augustus 2017

  De onderneming G.Middelveld installatietecniek is gevestigd op Groen van Prinstererlaan 50 te Zwolle en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  8014BDZwolleIttersumOud Ittersum
  Jearnobyl grafisch ontwerp
  augustus 2017

  De onderneming Jearnobyl grafisch ontwerp is gevestigd op Sellekamp 60 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8014DSZwolleIttersumGerenlanden
  Stichting Connexxion4all
  augustus 2017

  De stichting Stichting Connexxion4all is gevestigd op Dr Kuyperlaan 68 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

  8014ZGZwolleIttersumOud Ittersum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ittersum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk