Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Overig Molendijk Noord Rijssen

Woensdag 9 januari 2019

Molendijk Noord , 7461JG Rijssen

Op 27 november 2018 is een voornemen van handelsonderneming nijkamp ontvangen voor nieuwbouw bedrijfshal en beperkte milieutoets van een metaalrecyclingsbedrijf aan de celsiusstraat 8 (f 6988), 7461jg in rijssen. voor deze activiteit moet beoordeeld worden of er een milieueffect-rapportage (mer) noodzakelijk is volgens het besluit milieueffectrapportage 1994 (artikel 7.2, lid 4 wet milieubeheer). de voorgenomen activiteiten leiden niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu. burgemeester en wethouders hebben daarom besloten dat voor de gevraagde activiteit geen mer noodzakelijk is. u kunt het besluit en de bijbehorende stukken vanaf woensdag 9 januari 2018 gedurende 6 weken tijdens kantooruren inzien bij het loket ruimte. het besluit betreft een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de algemene wet bestuursrecht en is niet direct vatbaar voor bezwaar en beroep. De betreffende lokatie ligt in de wijk Bedrijventerrein Rijssen in de buurt De Mors en Plaagslagen. De betrokken overheidsinstantie is Gemeente Rijssen-Holten en is gevestigd op Schild te Rijssen.

Bekijk alle bekendmakingen in De Mors en Plaagslagen

Overheidsinstantie betrokken bij bekendmaking

Instantie
Gemeente Rijssen-Holten
Contact e-mail adres
gemeente@rijssen-holten.nl
E-mail adres
gemeente@rijssen-holten.nl
Telefoon
(0548)854854
Bezoekadres
Schild, 7461 DD RIJSSEN
Correspondentie adres
Postbus 244, 7460 AE RIJSSEN

Adres(sen) waar overig betrekking op heeft

Molendijk Noord
7461JG Rijssen

Meer meldingen in deze omgeving

TS Holding B.V.
Nieuw bedrijf
Juni 2018
Molendijk Noord 63, 7461JG RIJSSEN

De besloten vennootschap TS Holding B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 63 te RIJSSEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Mizar B.V.
Nieuw bedrijf
Mei 2015
Molendijk Noord 69, 7461JG RIJSSEN

De besloten vennootschap Mizar B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 69 te RIJSSEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Albert ten Brinke Beheer B.V.
Nieuw bedrijf
Mei 2015
Molendijk Noord 69, 7461JG RIJSSEN

De besloten vennootschap Albert ten Brinke Beheer B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 69 te RIJSSEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Glass Design Products B.V.
Nieuw bedrijf
Mei 2014
Molendijk Noord 53, 7461JG RIJSSEN

De besloten vennootschap Glass Design Products B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 53 te RIJSSEN en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Albert ten Brinke Projecten B.V.
Nieuw bedrijf
April 2014
Molendijk Noord 69, 7461JG RIJSSEN

De besloten vennootschap Albert ten Brinke Projecten B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 69 te RIJSSEN en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Vihamij Handel B.V.
Nieuw bedrijf
Mei 2013
Molendijk Noord 55A, 7461JG Rijssen

De besloten vennootschap Vihamij Handel B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 55A te Rijssen en is actief in de branche Groothandel in metalen en metaalertsen.

Turnschool Rijssen
Nieuw bedrijf
April 2013
Molendijk Noord 51, 7461JG Rijssen

De onderneming Turnschool Rijssen is gevestigd op Molendijk Noord 51 te Rijssen en is actief in de branche Binnensport.

Keukenstudio Regio Oost B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Molendijk Noord 59, 7461JG Rijssen

De besloten vennootschap Keukenstudio Regio Oost B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 59 te Rijssen en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen.

Belplast Rijssen B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Molendijk Noord 47, 7461JG Rijssen

De besloten vennootschap Belplast Rijssen B.V. is gevestigd op Molendijk Noord 47 te Rijssen en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen.

Turn Shop Rijssen
Nieuw bedrijf
April 2013
Molendijk Noord 51, 7461JG Rijssen

De onderneming Turn Shop Rijssen is gevestigd op Molendijk Noord 51 te Rijssen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food).

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Mors en Plaagslagen

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?