Bedrijfspanden in de buurt De Mors en Plaagslagen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in De Mors en Plaagslagen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 27 juni 2024

Kantoorruimte Ethaanstraat 1 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Ethaanstraat 1 te Rijssen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 210 m² (in units vanaf 13 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 25 juni 2024

Kantoorruimte Neonstraat 3D Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Neonstraat 3D te Rijssen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 150 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 5 april 2024

Bedrijfsruimte Spoelerstraat 18 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Spoelerstraat 18 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1988. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.045 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 27 januari 2024

Bedrijfsruimte Morsweg 5C Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Morsweg 5C te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.071 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 10 januari 2024

Bedrijfsruimte Nijverheidsstraat 6 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsstraat 6 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1975. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.825.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.912 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 27 mei 2023

Bedrijfsruimte Nijverdalseweg 145 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Nijverdalseweg 145 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 750 m² (in units vanaf 600 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 4 mei 2023

Bedrijfsruimte Fahrenheitstraat 6B-E Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Fahrenheitstraat 6B-E te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400 m².

Bedrijfsruimte Heliumstraat 9A Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Heliumstraat 9A te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.195 m².

Donderdag 13 april 2023

Bedrijfsruimte Spinnerstraat 42 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Spinnerstraat 42 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1985. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 645.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 361 m².

Dinsdag 11 oktober 2022

Kantoorruimte Kryptonstraat 9 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Kryptonstraat 9 te Rijssen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, systeemplafond, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 311 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 24 september 2022

Bedrijfsruimte Kryptonstraat 11 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Kryptonstraat 11 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 263 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 14 april 2022

Bedrijfsruimte Jutestraat 6 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Jutestraat 6 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1978. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Noordermorssingel 25 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Noordermorssingel 25 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 3.150.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 8.447 m².

Bedrijfsruimte Nijverheidsstraat 45 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsstraat 45 te Rijssen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1975. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 2.575.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.660 m².

Kantoorruimte Neonstraat 6 Rijssen

Dit bedrijfspand op het adres Neonstraat 6 te Rijssen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 200 m² (in units vanaf 40 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in De Mors en Plaagslagen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement