Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Werengouw Midden

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Werengouw Midden. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 7 december 2017

  Lorenza B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 5 december 2017

  Op 5 december 2017 is het faillissement uitgesproken van Lorenza B.V.. Het insolventienummer is F.13/17/403. Lorenza B.V. is gevestigd in Amsterdam. Lorenza B.V. is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024BN

  Donderdag 6 maart 2014

  St.Admi.Kantoor De Gouden Ring
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 4 maart 2014

  Op 4 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van St.Admi.Kantoor De Gouden Ring. Het insolventienummer is F.13/14/153. St.Admi.Kantoor De Gouden Ring is gevestigd in Amsterdam. St.Admi.Kantoor De Gouden Ring is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024KM
  De Juwelier B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 4 maart 2014

  Op 4 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van De Juwelier B.V.. Het insolventienummer is F.13/14/154. De Juwelier B.V. is gevestigd in Amsterdam. De Juwelier B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024KM

  Donderdag 21 februari 2013

  Ala Pikin Kinderverblijf
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 19 februari 2013

  Op 19 februari 2013 is het faillissement uitgesproken van Ala Pikin Kinderverblijf. Het insolventienummer is F.13/13/153. Ala Pikin Kinderverblijf is gevestigd in Amsterdam. Ala Pikin Kinderverblijf is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Midden » 1024KP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Werengouw Midden

  Instellen

  Buurten in Waterlandpleinbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?