Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Werengouw Zuid

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Werengouw Zuid. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 31 januari 2013

  Vg & S Megazines Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 30 januari 2013

  Op 30 januari 2013 is het faillissement uitgesproken van Vg & S Megazines Bv. Het insolventienummer is F.14/13/33. Vg & S Megazines Bv is gevestigd in Amsterdam. Vg & S Megazines Bv is actief in de branche Informatie en communicatie.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LE
  Mans Sela Invest Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 30 januari 2013

  Op 30 januari 2013 is het faillissement uitgesproken van Mans Sela Invest Bv. Het insolventienummer is F.14/13/32. Mans Sela Invest Bv is gevestigd in Amsterdam. Mans Sela Invest Bv is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LE
  Sasle Solution Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 30 januari 2013

  Op 30 januari 2013 is het faillissement uitgesproken van Sasle Solution Bv. Het insolventienummer is F.14/13/31. Sasle Solution Bv is gevestigd in Amsterdam. Sasle Solution Bv is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Amsterdam » Waterlandpleinbuurt » Werengouw Zuid » 1024LE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Werengouw Zuid

  Instellen

  Buurten in Waterlandpleinbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?