Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Mariaberg

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Mariaberg. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 2 juni 2016

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 31 mei 2016

  Op 31 mei 2016 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.03/16/174. Natuurlijk persoon is gevestigd in Maastricht.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214VG

  Donderdag 23 mei 2013

  Schoonbrood Express
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 21 mei 2013

  Op 21 mei 2013 is het faillissement uitgesproken van Schoonbrood Express. Het insolventienummer is F.03/13/143. Schoonbrood Express is gevestigd in Maastricht. Schoonbrood Express is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214RM

  Donderdag 16 augustus 2012

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 14 augustus 2012

  Op 14 augustus 2012 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.03/12/269. Natuurlijk persoon is gevestigd in Maastricht. Natuurlijk persoon is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Maastricht » Buitenwijk West » Mariaberg » 6214PC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Mariaberg

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?