Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Vroonermeer

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Vroonermeer gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Vroonermeer 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Buurten in Vroonermeer

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Vroonermeer

Donderdag 7 maart 2019

Woning Ida Gerhardtstraat 62 Alkmaar
Binnenkijken bij   Donderdag 7 maart 2019 om 09:35

Het adres van deze woning uit 2004 is Ida Gerhardtstraat 62 te Alkmaar. Het pand heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 349.000.

Nieuw bedrijf HairStyling by Mariëtte
Nieuw bedrijf   Donderdag 7 maart 2019 om 08:00

De onderneming HairStyling by Mariëtte is gevestigd op Potakker 18 te Alkmaar en is actief in de branche Haarverzorging.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vroonermeer

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?