Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Emiclaer

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Emiclaer gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Emiclaer 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Emiclaer

Maandag 11 februari 2019

Woning De Waag 25 Amersfoort
Binnenkijken bij   Maandag 11 februari 2019 om 07:27

Het adres van deze woning uit 1992 is De Waag 25 te Amersfoort. Het pand heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 235.000.

Woensdag 30 januari 2019

Bekendmaking Amersfoort, Kattenbroek, Wet milieubeheer, Besluit Maatwerkvoorschriften, Emiclaerhof 134, het niet hoeven plaatsen van een vetafscheider en een slibvangput in het kader van het Besluit Maatwerkvoorsc

Amersfoort, Kattenbroek, Wet milieubeheer, Besluit Maatwerkvoorschriften, Emiclaerhof 134, het ni...

Bekendmaking Amersfoort, Kattenbroek, Terrasvergunning, Laan naar Emiclaer 3-5, het houden van een winterterras, 16-01-2019. Rechtsmiddel: Bezwaar.

Amersfoort, Kattenbroek, Terrasvergunning, Laan naar Emiclaer 3-5, het houden van een winterterra...

Woensdag 23 januari 2019

Nieuw bedrijf Frame B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 11:53

De besloten vennootschap Frame B.V. is gevestigd op De Waag 18 te Amersfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Bekendmaking Amersfoort, Kattenbroek, Wet milieubeheer, Melding activiteitenbesluit, Emiclaerhof 40 naar 134, het verhuizen van de dagwinkel, 30-10-2018. Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Amersfoort, Kattenbroek, Wet milieubeheer, Melding activiteitenbesluit, Emiclaerhof 40 naar 134, ...

Bekendmaking Amersfoort, Kattenbroek, Wet milieubeheer, Melding activiteitenbesluit, Emiclaerhof 40 naar 134, het verhuizen van de dagwinkel, 30-10-2018. Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Amersfoort, Kattenbroek, Wet milieubeheer, Melding activiteitenbesluit, Emiclaerhof 40 naar 134, ...

Donderdag 27 december 2018

Bekendmaking Amersfoort, Kattenbroek, Omgevingsvergunning, Verleende vergunning (reguliere procedure), Emiclaerhof 134, het intern verbouwen en het wijzigen van het gebruik van het pand t.b.v. horeca en het plaats

Amersfoort, Kattenbroek, Omgevingsvergunning, Verleende vergunning (reguliere procedure), Emiclae...

Bekendmaking Amersfoort, Kattenbroek, Overige ontheffingen APV (Algemeen Plaatselijke Verordening), Karrespoor 5, het aanleggen van een inrit, 11-12-2018. Rechtsmiddel: Bezwaar.

Amersfoort, Kattenbroek, Overige ontheffingen APV (Algemeen Plaatselijke Verordening), Karrespoor...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Emiclaer

Instellen

Feiten en statistieken Emiclaer

Aantal inwoners Emiclaer
745
Waarvan 65+
115 (15.4%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
160 (21.5%)
Meer weetjes en statistieken over Emiclaer
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?