Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Bedrijventerrein Vosdonk

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Bedrijventerrein Vosdonk gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Bedrijventerrein Vosdonk 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Bedrijventerrein Vosdonk

Donderdag 10 mei 2018

Faillissement Badkamer Studio Nederland B.V.
Faillissement   Donderdag 10 mei 2018 om 05:43

Op 8 mei 2018 is het faillissement uitgesproken van Badkamer Studio Nederland B.V.. Het insolventienummer is F.02/18/130. Badkamer Studio Nederland B.V. is gevestigd in Etten-Leur. Badkamer Studio Nederland B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

Faillissement Badkamer Studio Breda B.V.
Faillissement   Donderdag 10 mei 2018 om 05:43

Op 8 mei 2018 is het faillissement uitgesproken van Badkamer Studio Breda B.V.. Het insolventienummer is F.02/18/131. Badkamer Studio Breda B.V. is gevestigd in Etten-Leur. Badkamer Studio Breda B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

Vrijdag 13 april 2018

Faillissement Heijboer Etten-Leur B.V.
Faillissement   Vrijdag 13 april 2018 om 12:30

Op 5 december 2017 is het faillissement uitgesproken van Heijboer Etten-Leur B.V.. Het insolventienummer is F.02/17/449. Heijboer Etten-Leur B.V. is gevestigd in Etten-Leur. Heijboer Etten-Leur B.V. is actief in de branche Vervoer en opslag.

Faillissement Heijboer Etten-Leur B.V.
Faillissement   Vrijdag 13 april 2018 om 05:19

Op 5 december 2017 is het faillissement uitgesproken van Heijboer Etten-Leur B.V.. Het insolventienummer is F.02/17/449. Heijboer Etten-Leur B.V. is gevestigd in Etten-Leur. Heijboer Etten-Leur B.V. is actief in de branche Vervoer en opslag.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein Vosdonk

Instellen

Feiten en statistieken Bedrijventerrein Vosdonk

Aantal inwoners Bedrijventerrein Vosdonk
5
Waarvan 65+
0 (0.0%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
0 (0.0%)
Meer weetjes en statistieken over Bedrijventerrein Vosdonk
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk