Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Verspreide huizen Westzijde

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Verspreide huizen Westzijde gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Verspreide huizen Westzijde 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Verspreide huizen Westzijde

Woensdag 20 maart 2019

Bekendmaking Melding kansspelactiviteit, 23 maart 2019, 19.30 tot 22.30, Burg. Roozeveld van der Venlaan 7, Geldermalsen

Melding kansspelactiviteit, 23 maart 2019, 19.30 tot 22.30, Burg. Roozeveld van der Venlaan 7, Ge...

Bekendmaking Aanvraag omgevingsvergunning, bouwen van een opslagloods tbv noodpompen,   Trichtsevoetpad 4, 4191LA,  Geldermalsen

Aanvraag omgevingsvergunning, bouwen van een opslagloods tbv noodpompen, Trichtsevoetpad 4, 419...

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?