Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Hilvarenbeek

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Hilvarenbeek gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Hilvarenbeek 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Hilvarenbeek

Gisteren

Woning Van Spreeuwelstraat 11 Hilvarenbeek
Binnenkijken bij   12 uur en 48 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1960 is Van Spreeuwelstraat 11 te Hilvarenbeek. Het pand heeft een oppervlakte van 95m² en een perceeloppervlakte van 211m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 295.000.

Nieuw bedrijf BonaSanitas
Nieuw bedrijf   13 uur en 52 minuten geleden

De onderneming BonaSanitas is gevestigd op Van den Elsenstraat 16 te Diessen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Nieuw bedrijf Sjors Abrahams Hilvarenbeek B.V.
Nieuw bedrijf   13 uur en 54 minuten geleden

De besloten vennootschap Sjors Abrahams Hilvarenbeek B.V. is gevestigd op Rogier van Leefdaelstr 9 te Hilvarenbeek en is actief in de branche Financiële holdings.

Hilvarenbeek legt dure drempels op weg voor bestemmingsverkeer
Binnenlands nieuws   14 uur en 6 minuten geleden

HILVARENBEEK - De Grote Voort in Hilvarenbeek is niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Toch gaat de gemeente voor 14.000 euro drempels aanleggen op de verbindingsweg tussen de Tilburgseweg en de G...

Nieuw bedrijf Jan van Doormaal Dienstverlening
Nieuw bedrijf   16 uur en 1 minuten geleden

De onderneming Jan van Doormaal Dienstverlening is gevestigd op Walweg 6 te Haghorst en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

Nieuw bedrijf MG dutchdesign
Nieuw bedrijf   16 uur en 41 minuten geleden

De onderneming MG dutchdesign is gevestigd op Bosscheweg 3 te Biest-Houtakker en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hilvarenbeekse kunstenaar Hans Smolders kon het niet uitleggen, wel schilderen
Binnenlands nieuws   22 uur en 13 minuten geleden

HILVARENBEEK - De Wandelgangen exposeert momenteel het werk van de Hilvarenbeekse kunstschilder Hans Smolders (1949 - 2006). Een excentriekeling die twee maanden voor zijn dood de erkenning vond waar...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hilvarenbeek

Instellen

Feiten en statistieken Hilvarenbeek

Aantal inwoners Hilvarenbeek
15.164
Waarvan 65+
3.116 (20.5%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
1.084 (7.1%)
Meer weetjes en statistieken over Hilvarenbeek
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?