Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in 't Goy

Ook zo benieuwd wat er allemaal in 't Goy gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over 't Goy 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Buurten in 't Goy

Laatste nieuws en gebeurtenissen in 't Goy

Vrijdag 20 juli 2018

Woning Tuurdijk 10 't Goy
Binnenkijken bij   Vrijdag 20 juli 2018 om 08:43

Het adres van deze woning uit 2000 is Tuurdijk 10 te 't Goy. Het pand heeft een oppervlakte van 126m² en een perceeloppervlakte van 900m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 495.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor 't Goy

Instellen

Feiten en statistieken 't Goy

Aantal inwoners 't Goy
380
Waarvan 65+
80 (21.1%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
30 (7.9%)
Meer weetjes en statistieken over 't Goy
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?