Wat gebeurt er in Schijndel

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Schijndel gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Schijndel 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Heb je zelf 112 nieuws of ander nieuws te melden over Schijndel? Of organiseer je een evenement in Schijndel? Plaats dan eenvoudig en gratis je bericht op Oozo.nl!.

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Schijndel

Vannacht

112 melding Melding vechtpartij Schijndel
112 melding   3 uur en 49 minuten geleden

Rond sluitingstijd vechtpartij bij kroeg in #Schijndel.

Gisteren

Toch nog foodtrucks in Schijndel, mét privétafel | Meierij - BD.nl
Binnenlands nieuws   15 uur en 32 minuten geleden

SCHIJNDEL - Een privétafel voor jezelf of voor je gezin. En dat op vijf meter afstand van andere tafels. Dankzij onder meer deze maatregel mogen de foodtruckfestivals Tjoeke Tjoeke Food Food alsnog do...

Donderdag 6 augustus 2020

Minder auto's, meer terrasstoelen in centrum Schijndel | Meierij | bd.nl - BD.nl
Binnenlands nieuws   Donderdag 6 augustus 2020 om 06:57

SCHIJNDEL - Zijn café bungelt nu nog zo’n beetje aan de rand van het centrum van Schijndel. Een plek waar veel verkeer voorbij komt. Mari Venrooij van grand-café De Hopbel hoopt dat na vijftien jaar g...

Nieuw bedrijf SR Store B.V.
Nieuw bedrijf   Donderdag 6 augustus 2020 om 00:08

De besloten vennootschap SR Store B.V. is gevestigd op Edisonweg 25 te Schijndel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 5 augustus 2020

Nieuw bedrijf Burg Procesadvies
Nieuw bedrijf   Woensdag 5 augustus 2020 om 23:22

De onderneming Burg Procesadvies is gevestigd op Griendstraat 17 te Schijndel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nieuw bedrijf 1999 Holding B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 5 augustus 2020 om 22:53

De besloten vennootschap 1999 Holding B.V. is gevestigd op Gemondseweg 49 te Schijndel en is actief in de branche Financiële holdings.

Nieuw bedrijf Schakenraad B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 5 augustus 2020 om 20:54

De besloten vennootschap Schakenraad B.V. is gevestigd op Bogaard 3 te Schijndel en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Nieuw bedrijf Voeba Holding B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 5 augustus 2020 om 20:28

De besloten vennootschap Voeba Holding B.V. is gevestigd op de Cock van Neerijnenstr 33 te Schijndel en is actief in de branche Financiële holdings.

Nieuw bedrijf R. Al Wendawi
Nieuw bedrijf   Woensdag 5 augustus 2020 om 19:28

De onderneming R. Al Wendawi is gevestigd op Haydnstraat 92 te Schijndel en is actief in de branche Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

Dinsdag 4 augustus 2020

Volksuniversiteit mist steun in Meierijstad, 'Heel teleurstellend' | Meierij - BD.nl
Binnenlands nieuws   Dinsdag 4 augustus 2020 om 11:57

SCHIJNDEL/VEGHEL/SINT-OEDENRODE - Italiaanse taallessen in de Volksuniversiteit? Of cursussen Tai Chi, bloemschikken of existentiële filosofie? Het komt er in Meierijstad voorlopig niet van....

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement