Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Hopstraat

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Hopstraat gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Hopstraat 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Hopstraat

Maandag 24 december 2018

Nieuw bedrijf Salaris voor jou
Nieuw bedrijf   Maandag 24 december 2018 om 05:52

De onderneming Salaris voor jou is gevestigd op Brouwketel 23 te Schijndel en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Nieuw bedrijf Dagbesteding Samen van Start
Nieuw bedrijf   Maandag 24 december 2018 om 05:48

De vennootschap onder firma Dagbesteding Samen van Start is gevestigd op Brouwketel 28 te Schijndel en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?