Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Plein 2

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Plein 2 gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Plein 2 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Plein 2

Zaterdag 15 september 2018

Nieuw bedrijf KalMex
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 17:09

De onderneming KalMex is gevestigd op Teeuwishoek 35 te Schijndel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuw bedrijf Keetels Handelsonderneming
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 10:24

De onderneming Keetels Handelsonderneming is gevestigd op Vivaldistraat 26 te Schijndel en is actief in de branche Groothandel in gereedschapswerktuigen.

Nieuw bedrijf Janneke Stek Praktijk voor ouder en kind
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 08:42

De onderneming Janneke Stek Praktijk voor ouder en kind is gevestigd op Teeuwishoek 19 te Schijndel en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?